Ο Nikkei του Τόκιο ανεβαίνει 1,05% στις 38.755 μονάδες
Κέρδη καταγράφουν οι αγορές Ασίας-Ειρηνικού, μετά την ανακοίνωση του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μέσω Truth Social ότι Ιράν και Ισραήλ συμφώνησαν σε κατάπαυση πυρός.
Ο Nikkei του Τόκιο ανεβαίνει 1,05% στις 38.755 μονάδες και ο δείκτης MSCI Ασίας-Ειρηνικού εκτός Ιαπωνίας σημειώνει άνοδο 2,22%.
Στην Κίνα ο Shanghai Composite ανεβαίνει 1% στις 3.415 μονάδες, ο Hang Seng στο Χονγκ Κονγκ κερδίζει 2,1% στις 24.185 μονάδες, ο Kospi στη Σεούλ 2,71% στις 3.096 μονάδες και ο ASX στην Αυστραλία 0,95% στις 8.555 μονάδες.
Στο μήνυμά του ο Τραμπ άφησε να εννοηθεί ότι η κατάπαυση του πυρός θα τεθεί σε ισχύ σε 12 ώρες (από την σχετική ανάρτηση), μετά την οποία ο πόλεμος θα θεωρηθεί «λήξας».
Ωστόσο, ούτε το Ιράν ούτε το Ισραήλ επιβεβαίωσαν δημοσίως ότι αποδέχθηκαν το χρονοδιάγραμμα κατάπαυσης του πυρός του Τραμπ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ο χαλαρός (σε όλα) κ. Τσάφος
- Μην ενοχλείτε τον Κυριάκο – Κοντιάδης: «Η κυβέρνηση δεν έχει καμία ευθύνη για τίποτα»
- Ευρωπαϊκές αγορές: Ισχυρές απώλειες 2% για τον DAX – Βουτιά 16% για τη μετοχή της SAP
- Αυγενάκης: Δεν αποδέχεται τη θέση προέδρου στη Γεωργική Σχολή Μεσαράς – Κατηγορεί ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
- ArcelorMittal κατά Ιταλίας: Διεκδικεί αποζημίωση €1,8 δισ. για τα χαλυβουργεία της ILVA
- ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Μ.Α.Ε. ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ - ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ Δ.Σ. ΚΑΙ Ε.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ
- Τραμπ: Ο Πούτιν συμφώνησε σε κατάπαυση πυρός στο Κίεβο για μία εβδομάδα
- Principia: Ολοκλήρωσε την εξαγορά 4 αιολικών πάρκων σε λειτουργία της EDPR
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








