Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX κάνει άλμα 2,23% στις 21.788 μονάδες
Ανοδο σημειώνουν στο άνοιγμα οι ευρωαγορές μετά το χθεσινό ράλι στη Wall Street και καθώς υποχωρούν οι ανησυχίες των επενδυτών για εμπορικό πόλεμο μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας και εστιάζουν και στη νέα δήλωση Τραμπ για τον πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ.
Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX κάνει άλμα 2,23% στις 21.788 μονάδες, στο Λονδίνο ο FTSE100 κερδίζει 1,02% στις 8.414 μονάδες και στο Παρίσι ο CAC ανεβαίνει 1,4% στις 7.442 μονάδες.
Στο Μιλάνο ο ΜΙΒ καταγράφει κέρδη 1,88% στις 35.825 μονάδες όπως στη Μαδρίτη ο ΙΒΕΧ κινείται υψηλότερα 1,24% στις 13.176 μονάδες.
Ο Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε ότι οι τελικοί δασμοί στις κινεζικές εξαγωγές προς τις ΗΠΑ «δεν θα είναι ούτε κατά διάνοια τόσο υψηλοί όσο το 145%». Ωστόσο, πρόσθεσε ότι «δεν θα είναι 0%».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Χρηματοδότηση 13,5 εκατ. ευρώ για στήριξη της δημοσιογραφίας από την ΕΕ
- ΕΕ: Εχει τόσο εμπιστοσύνη στον Τραμπ που ετοιμάζει «Plan B» για ειρηνευτικό σχέδιο και κυρώσεις κατά της Ρωσίας
- Η AKTOR εξαγόρασε και την ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις από τον όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ
- Παρελθόν από τη Hellenic Train ο πρόεδρος των μηχανοδηγών Κώστας Γενιδούνιας
- Κομισιόν: Ενέκρινε την εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού Alpha από United και Motor Oil
- Ευρωπαϊκές αγορές: Θετικό κλείσιμο μετά τα στοιχεία για την πτώση του το αμερικανικού ΑΕΠ
- Μπλε Κέδρος: Στα 9,05 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2024
- Yalco – Κωνσταντίνου ΑΕ: Υπέγραψε συμφωνία εξυγίανσης με τους πιστωτές της
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις