Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 0,19% στις 23.487 μονάδες
Ανεβαίνουν στο άνοιγμα οι ευρωαγορές με την πολεμική σύγκρουση στη Μέση Ανατολή να εντείνεται, στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να πιέζει για ευρύτερη παρουσία της Δύση στο Στενό του Ορμούζ και τις τιμές του πετρελαίου να παραμένουν ψηλά.
Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 0,19% στις 23.487 μονάδες, στο Λονδίνο ο FTSE100 κερδίζει 0,48% στις 10.311 μονάδες και στο Παρίσι ο CAC ενισχύεται 0,21% στις 7.928 μονάδες.
Στο Μιλάνο ο ΜΙΒ καταγράφει άνοδο 0,23% στις 44.410 μονάδες και στη Μαδρίτη ο ΙΒΕΧ κερδίζει 0,33% στις 17.111 μονάδες.
Η στρατιωτική επιχείρηση των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά του Ιράν παραμένει το κύριο θέμα ενδιαφέροντος για τις διεθνείς αγορές.
Οι τιμές του πετρελαίου μπρεντ καταγράφουν άνοδο 2,84% στις 10,15 ώρα Ελλάδας, ξεπερνώντας και πάλι τα 104 δολάρια ανά βαρέλι καθώς ο Λευκός Οίκος εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικών επιθέσεων εναντίον βασικών εγκαταστάσεων εξαγωγής πετρελαίου του Ιράν στο νησί Χαργκ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Κεντρικός ομιλητής στο συνέδριο της Euronext στο Παρίσι ο Κ. Πιερρακάκης
- Η NOBACCO εγκαινιάζει τη στρατηγική Beyond Nicotine με τη νέα σειρά Energy Boost pouches
- Η Κίνα αποφεύγει να σχολιάσει το αίτημα Τραμπ για τα Στενά του Ορμούζ
- Το ευρώ ενισχύεται 0,21% στα 1,1447 δολάρια
- Νέος Διευθύνων Σύμβουλος των ΕΛΤΑ ο Μιχάλης Μαυρόπουλος με θητεία στο Liknoss Group, την UPS και τη Hilton
- Η Meta εξετάζει απολύσεις έως και άνω του 20% εν μέσω μεγάλων επενδύσεων στην AI
- LG Electronics: Επενδύει στο design και επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της οικιακής τεχνολογίας
- CNL CAPITAL Ε.Κ.Ε.Σ. - Δ.Ο.Ε.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








