Τα συμβόλαια του πετρελαίου Brent αυξήθηκαν 1,17% στα 65,01 δολάρια το βαρέλι
Ανοδο καταγράφουν οι τιμές πετρελαίου σήμερα, Πέμπτη (29.05.25), μετά την απόφαση αμερικανικού δικαστηρίου να μπλοκάρει την εφαρμογή των δασμών του Ντόναλντ Τραμπ.
Τα συμβόλαια του πετρελαίου Brent αυξήθηκαν 1,17% στα 65,01 δολάρια το βαρέλι. Το αμερικανικό West Texas Intermediate αυξήθηκε 0,58% στα 62,39 δολάρια το βαρέλι.
Η απόφαση των δικαστών μπλοκάρει διατάγματα της 2ας Απριλίου, με τα οποία επιβλήθηκαν δασμοί κατ’ ελάχιστον 10% στο σύνολο των εισαγόμενων προϊόντων και έως και 50% ανάλογα με τη χώρα προέλευσης σε σχεδόν όλους τους εμπορικούς εταίρους των ΗΠΑ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Δαπάνες 13,1 εκατ. ευρώ από Τράπεζα Πειραιώς για διαφήμιση και χορηγίες το α’ εξάμηνο του 2025
- ΑΑΔΕ – φορολογικές δηλώσεις: Τι αλλάζει στα Ε1, Ε2 και Ε3 το 2026 – Τέλος και στις δηλώσεις ενοικίων
- Intralot: Στις 28 Αυγούστου ολοκληρώνεται η δημόσια πρόταση από τον Soohyung Kim
- Η ρωσική Rosatom εγκαινίασε πιλοτική μονάδα επεξεργασίας ουρανίου στην Τανζανία
- ΕΟΔΥ: Δέκα νέα κρούσματα λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου
- Ευρωπαϊκές αγορές: Μικρά κέρδη περιμένοντας στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού την Fed
- Καθηλωμένα τα αεροπλάνα σε Λονδίνο, Εδιμβούργο και Μπέρμιγχαμ λόγω τεχνικού προβλήματος
- Yπόθεση Novartis – Δεστεμπασίδης: «Ήταν μία διεφθαρμένη εταιρία με επιρροή από γιατρούς μέχρι υπουργούς»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις