Αυξημένη η κίνηση παρά την αύξηση των τιμών
Σε εορταστικούς ρυθμούς κινείται και σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς, η αγορά, με τους πολίτες να σπεύδουν για τα ψώνια και τα δώρα της τελευταίας στιγμής.
Οι καταστηματάρχες εκτιμούν ότι ο τζίρος φέτος θα κινηθεί σε καλύτερα επίπεδα σε σύγκριση με πέρυσι, όχι τόσο λόγο αύξησης του όγκου αλλά λόγω αύξησης των τιμών.
Στην αγορά των τροφίμων, ψηλά στις προτιμήσεις βρίσκεται το χοιρινό, το αρνί και το κατσίκι, με τις τιμές να διαμορφώνονται -σε κάποια προϊόντα- έως 30% υψηλότερα από πέρυσι και τους εμπόρους να τονίζουν ότι υπάρχει επάρκεια προϊόντων στην αγορά της Βαρβακείου.
Χοιρινό μπορεί να αγοράσει ο καταναλωτής, από 4 ευρώ το κιλό, γουρουνόπουλο από 7,50, μοσχάρι σπάλα, από 9,99, κοτόπουλα από 3,50 ευρώ και αμνοερίφια από 11 ευρώ το κιλό.
Η ελληνική γαλοπούλα κοστίζει 11 ευρώ το κιλό, η εισαγωγής 8, ενώ πολλοί προτιμούν κόκορα στα 4 ευρώ.
Παρά την άνοδο των τιμών, η κίνηση στην Βαρβάκειο αγορά είναι αυξημένη σε σχέση με πέρυσι.
Μέχρι τις 17:00 θα είναι ανοιχτή η Βαρβάκειος αγορά στην Αθήνα και μέχρι τις 18:00 η αγορά στο Καπάνι στην Θεσσαλονίκη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Motor Oil και Alter Ego μπαίνουν στο μετοχικό σχήμα της πλατφόρμας ΑΝΤ1+
- Προληπτική ανάκληση παιδικών προϊόντων DPAM στην Ελλάδα και την Κύπρο
- Χρηματιστήριο: Επιβίωσε οριακά με +0,10% σε κλίμα έντονης μεταβλητότητας
- Αλλαγή ώρας: Μια ώρα μπροστά οι δείκτες των ρολογιών την Κυριακή 29 Μαρτίου
- 3ο Real Estate Market – συμπεράσματα: Το 58% των Ελλήνων θεωρεί τα ακίνητα ως μια ασφαλή επένδυση
- ALTER EGO MEDIA Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΤΕΝΝΑ GREECE SUPPORT ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.
- ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΑΕ - Συμφωνία απόκτησης ποσοστού στην ANTENNA GREECE SUPPORT SERVICES M.A.E.
- SOFTWeb - ADAPTIVE I.T. SOLUTIONS Α.Ε. - Επικαιροποίηση ποσοστών βασικών μετόχων
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








