Πυρά από Φάμμελο και Χαρίτση
Στο νέα τεχνικό πρόβλημα που εμφανίστηκε το Σάββατο στο μετρό Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε ο υπουργός Επικρατείας Μ. Βορίδης, μετά από σχετική παρέμβαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σ. Φάμελλου.
Όπως είπε ο κ. Βορίδης, υπήρξε μια βλάβη, ακολουθήθηκαν πλήρως τα πρωτόκολλα ασφαλείας, δεν υπάρχει οποιοσδήποτε κίνδυνος ή ζήτημα ασφαλείας, ενώ θα εκδοθεί αναλυτική ενημέρωση από την εταιρία, είπε ο κ. Βορίδης, αναφέροντας ότι ήταν σε επικοινωνία με τον αρμόδιο υφυπουργό, Νίκο Ταχιάο.
Προηγήθηκε παρέμβαση του Σ. Φάμελλου, ο οποίος, με αφορμή το συμβάν, μίλησε για θέματα ασφάλειας στη λειτουργία των υποδομών, ζητώντας μάλιστα, να έρθει ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρ. Σταϊκούρας στη Βουλή «να μας ενημερώσει τι ακριβώς γίνεται για τα θέματα ασφαλείας».
Για το ίδιο θέμα, ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλ. Χαρίτσης είπε πως το ότι τηρήθηκαν τα πρωτόκολλα ασφαλείας δεν συνιστά πειστική απάντηση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μυθικό συμβόλαιο ο Ντόντσιτς 165 εκατ. δολ. με Lakers για τρία χρόνια
- Ο Τραμπ απέλυσε αξιωματούχο του υπουργείου Εργασίας επειδή δεν του άρεσαν τα στοιχεία για την απασχόληση
- Θερινές διακοπές: Φιλικά σπίτια και φθηνά πακέτα επιλέγουν οι Ελληνες
- Berkshire Hathaway: Μείωση 4% στα λειτουργικά κέρδη το β’ τρίμηνο 2025
- Τραμπ: Ο Πάουελ πρέπει να παραιτηθεί όπως έκανε η Κούγκλερ
- Αποσωληνώθηκε ο 15χρονος που υπέστη θερμοπληξία
- Γκίκας: Μονάδα αφαλάτωσης στην Ανδρο λόγω λειψυδρίας
- Κυβερνητικές πηγές: Περίεργο ο Ανδρουλάκης να επιτίθεται σε κάποια πανεπιστήμια και σε άλλα όχι
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις