H Αnytime, το direct brand της Interamerican, διοργανώνει το «Anytime Car Giveaway», τον μεγαλύτερο διαγωνισμό που έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα, σύμφωνα με εταιρική ανακοίνωση, με δώρο ένα ολοκαίνουριο ηλεκτρικό αυτοκίνητο Mercedes Smart fortwo.
Στον διαγωνισμό θα συμμετάσχουν αυτόματα όλοι οι πελάτες της Anytime, οι υφιστάμενοι αλλά και όσοι επιλέξουν να ασφαλίσουν το όχημά τους στην Anytime (αυτοκίνητο, μηχανή, επαγγελματικό, αγροτικό φορτηγό) έως την Τετάρτη 18 Μαΐου.
Ο διαγωνισμός υποστηρίζεται επικοινωνιακά μέσω από τους λογαριασμούς της Anytime στα social media αλλά και στους προσωπικούς λογαριασμούς των influencers, Αλέξανδρο Τσουβέλα, Κατερίνα Ζαρίφη και Θωμά Ζάμπρα, οι οποίοι καλούν τους ενδιαφερόμενους να λάβουν μέρος και να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο επιλέγοντας ασφάλιση Anytime.
Ο μεγάλος νικητής θα ανακοινωθεί στην έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2022» – που θα πραγματοποιηθεί 14 έως 22 Μαΐου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, τη μοναδική έκθεση αυτοκινήτου στην Ελλάδα, όπου η Anytime είναι και φέτος ο μεγάλος χορηγός.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Οι δύο λύσεις για τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο, που δίνει το υπουργείο Οικονομικών
- Κομισιόν: Κάνει πίσω για την απαγόρευση νέων βενζινοκίνητων και πετρελαιοκίνητων οχημάτων
- Πεσκόφ: Η συμμετοχή των Ευρωπαίων στις διαπραγματεύσεις για το ουκρανικό δεν προμηνύει τίποτα καλό
- Ευρωπαϊκές αγορές: Με απώλειες λόγω πιέσεων στον αμυντικό κλάδο
- ΟΠΑΠ: Γενική Συνέλευση για τη Στρατηγική Συγχώνευση με Allwyn
- Μητσοτάκης: Επιστροφή δύο ενοικίων σε εκπαιδευτικούς, νοσηλευτές, γιατρούς επαρχίας, ανακαινίσεις με επιδότηση 90%
- Ουγγαρία: Συμφωνία με τις ΗΠΑ για παράδοση 400 εκατ. κυβικών μέτρων LNG ετησίως
- Πιερρακάκης: Στο 2,4% η ανάπτυξη το 2026 και μέση αύξηση 4,5% των εξαγωγών στην τριετία
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

