Γιατί αφήνει το ρίσκο σε πιο περιπετειώδεις τύπους
Την ανησυχία του για τις διεθνείς οικονομικές εξελίξεις εξέφρασε ο επικεφαλής της Jumbo Απόστολος Βακάκης πριν από λίγες ώρες, κατά την τηλεδιάσκεψη με τους αναλυτές, μιλώντας για ένα ‘’τεράστιο παγκόσμιο Rebalancing» το οποίο ακόμα κανείς δεν ξέρει τι θα φέρει’’.
«Γεννήθηκα ‘κότα’, αφήνω το ρίσκο σε πιο περιπετειώδεις τύπους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βακάκης προσθέτοντας ότι θεωρεί ότι όλο αυτό είναι η αρχή και όχι το τέλος της ιστορίας.
Την ίδια στιγμή, μίλησε και για την νέα είσοδο του brand στη Μολδαβία, παραδεχόμενος ότι δεν ήξερε που βρισκόταν: «Δεν ήξερα πού βρισκόταν η Μολδαβία. Το έμαθα όταν ένας από τους δικαιοδόχους μας ζήτησε την άδεια για να επεκτείνει τη λειτουργία του εκεί με ένα νέο κατάστημα». Υπενθυμίζεται ότι ο δικαιοδόχος αυτός είναι ο πρώτος δισεκατομμυριούχος της Αλβανίας κ. Σαμίρ Μάνε, ο οποίος έχει πάρει τα δικαιώματα της Jumbo στη χώρα του και προσεχώς ανοίγει Jumbo και στη Μολδαβία.
Κατά όσα τόνισε ο κ. Βακάκης, στην χώρα θα ανοίξει ένα κατάστημα και δεν υπάρχει ακόμα σκέψη για περαιτέρω επέκταση, τη στιγμή που ένα άλλο κράτος αναδύεται σε επιτυχία της Jumbo: Το Ισραήλ.
Σε ό,τι αφορά τη δραστηριοποίηση της Jumbo στο Ισραήλ αναφέρθηκε σε ένα ‘’ξεκάθαρο success story”, το οποίο θα ήταν ακόμα καλύτερο αν δεν υπήρχε ο πόλεμος, ενώ δήλωσε ότι δεν προτίθεται να κάνει αλλαγές στο μοντέλο λειτουργίας, το οποίο είναι μέσω franchise, με ιδιαιτερότητες. Αυτά συμβαίνουν όταν ήδη στις αρχές Απριλίου άνοιξε το τρίτο μεγάλο κατάστημα Jumbo στο Ισραήλ, μετά από παρουσία της εταιρείας σε σημεία όπως το παραθαλάσσιο και τουριστικό θέρετρο Eilat, ενώ μέσα στη χρονιά αναμένεται να ανοίξουν ακόμα δύο, σε συνεργασία πάντα με τοπικούς franchisees.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Έκκληση Μακρόν να μην συνεχιστούν οι βομβαρδισμοί σε ενεργειακές και πολιτικές υποδομές
- Πράκτορες της ICE στα αεροδρόμια για ενίσχυση της ασφάλειας στέλνει ο Τραμπ
- Ο Νετανιάχου ζητά κοινό μέτωπο Ευρώπης και ΗΠΑ απέναντι στο Ιράν
- Δύο σοβαρά τραυματίες από τα ερείπια τριών κτηρίων μετά από ισχυρή έκρηξη στη Ρώμη
- Το Ισραήλ αναχαίτισε το 92% των 400 πυραύλων που εκτόξευσε το Ιράν
- Η Σλοβενία επιβάλλει περιορισμούς στις αγορές καυσίμων λόγω του πολέμου
- AI frame generation για μελλοντικές πλατφόρμες PlayStation προαναγγέλλει ο Mark Cerny
- Basket League: Ανετα τον Πανιώνιο στη Γλυφάδα ο Παναθηναϊκός (84-68)
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








