Με λιτή και αυστηρή ανακοίνωση σχολίασε το Γραφείο του πρώην Πρωθυπουργού και Βουλευτή Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Γιώργου Α. Παπανδρέου τα δημοσιεύματα περί μυστικής συνάντησης με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Τσίπρα.
«Όσοι συνωμοτούν κρύβονται και φαντάζονται μόνο συνωμοσίες και συνωμότες. Όσοι είναι συνεπείς σε αυτά που δημόσια εκφράζουν δεν χρειάζεται να συνωμοτούν», αναφέρει η ανακοίνωση.
Υπενθυμίζεται ότι δημοσιογραφικές πληροφορίες έκαναν λόγο για συνάντηση των δύο ανδρών.
Μάλιστα, τα περί συνάντησης και γεύματος των Παπανδρέου – Τσίπρα πρωτοέγραψε ο ιστότοπος powergame.gr, κάνοντας λόγο για επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ α στο σπίτι του Γ. Παπανδρέου.
Στη συνέχεια, δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος ανέφερε πως η συνάντηση έγινε σε σπίτι δημοσιογράφου.
Ωστόσο, από το περιβάλλον του Γ.Παπανδρέου διέψευσαν ότι υπήρξε συνάντηση των δύο πρώην πρωθυπουργών, αλλά επιβεβαίωσαν ότι ήταν καλεσμένοι – μεταξύ πολλών άλλων- στις 6 Δεκεμβρίου, ανήμερα του Αγίου Νικολάου, σε σπίτι δημοσιογράφου και είχαν μια τυπική συνομιλία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Χρηματοδότηση 13,5 εκατ. ευρώ για στήριξη της δημοσιογραφίας από την ΕΕ
- ΕΕ: Εχει τόσο εμπιστοσύνη στον Τραμπ που ετοιμάζει «Plan B» για ειρηνευτικό σχέδιο και κυρώσεις κατά της Ρωσίας
- Η AKTOR εξαγόρασε και την ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις από τον όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ
- Παρελθόν από τη Hellenic Train ο πρόεδρος των μηχανοδηγών Κώστας Γενιδούνιας
- Κομισιόν: Ενέκρινε την εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού Alpha από United και Motor Oil
- Ευρωπαϊκές αγορές: Θετικό κλείσιμο μετά τα στοιχεία για την πτώση του το αμερικανικού ΑΕΠ
- Μπλε Κέδρος: Στα 9,05 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2024
- Yalco – Κωνσταντίνου ΑΕ: Υπέγραψε συμφωνία εξυγίανσης με τους πιστωτές της
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις