Προέτρεψε εμμέσως πλην σαφώς την Ευρώπη να αφιερώνει λιγότερο χρόνο ανησυχώντας για τον Πούτιν και περισσότερο χρόνο ανησυχώντας για συμμορίες , για να μην καταντήσουμε ...Ευρώπη
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ προχώρησε σε μία ακόμα εμπρηστική δήλωση προσβάλλοντας χωρίς επιχειρήματα την Ευρώπη. Η δήλωση ουσιαστικά αποτελεί απάντηση προς τους ευρωπαίους ηγέτες μετά τη Σύνοδο Κορυφής στο Λονδίνο, όπου συγκεντρώθηκαν για να συζητήσουν την πρόταση Στάρμερ-Μακρόν για την Ουκρανία.
Ο Τραμπ που ήρθε σε δημόσια αντιπαράθεση με τον Ζελένσκι για να υπογράψει άνευ όρων την συμφωνία που του πρόσφερε ο Αμερικανός πρόεδρος, έγραψε στην πλατφόρμα Truth Social, ότι «πρέπει να ασχολούμαστε λιγότερο με τον Πούτιν και περισσότερο με τις συμμορίες μεταναστών» έτσι ώστε «να μην καταλήξουμε σαν την Ευρώπη».
Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός πρόεδρος ανέφερε:
«Θα πρέπει να περνάμε λιγότερο χρόνο να ανησυχούμε για τον Πούτιν και περισσότερο χρόνο να ανησυχούμε για τις συμμορίες μεταναστών βιαστών, τους ναρκοβαρώνους, τους φονιάδες και τους ανθρώπους από τα ψυχιατρεία που εισέρχονται στη χώρα μας – ώστε να μην καταλήξουμε σαν την Ευρώπη!».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Απεργιακές κινητοποιήσεις ετοιμάζει το σωματείο στον σιδηρόδρομο μετά την απόλυση Γενιδούνια
- Μεντβέντεφ για συμφωνία ΗΠΑ-Ουκρανίας για ορυκτά: Ο Τραμπ ανάγκασε το Κίεβο να πληρώσει
- Βολές Μανιατάκη για τις διαδικασίες που ακολουθεί η Βουλή για Τέμπη
- Επιστολή Ευρωβουλευτών σε Μητσοτάκη για το ρόλο Ελλήνων εφοπλιστών στη διακίνηση ρώσικου πετρελαίου
- Κάλπες για δήμους, βαρόμετρο για τα κόμματα, στο Ηνωμένο Βασίλειο
- ΕΥΔΑΠ: Σε αναμονή για τις αναπροσαρμογές στα τιμολόγια και για τον διαγωνισμό για τους νέους υδρομετρητές
- Οι πρώτες αντιδράσεις μετά τη συμφωνία των ΗΠΑ για τα ορυκτά της Ουκρανίας
- Ο Σύνδεσμος Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων γιόρτασε τα 100 χρόνια του κλάδου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις