Εαν ο Νετανιάχου εισέλθει στη Γάζα
Η Χαμάς είναι «έτοιμη» για μια ισραηλινή εισβολή στη Γάζα λόγω των επιθέσεων της 7ης Οκτωβρίου, δήλωσε ανώτατος αξιωματούχος της παλαιστινιακής ισλαμιστικής οργάνωσης αργά την Παρασκευή μετά την ανακοίνωση του Ισραήλ ότι θα επεκτείνει τις επιχειρήσεις σε όλα τα μέτωπα.
«Εάν ο (πρωθυπουργός Μπενιαμίν) Νετανιάχου αποφασίσει να εισέλθει στη Γάζα απόψε, η αντίσταση είναι έτοιμη και η γή της Γάζας θα καταπιεί τα λείψανα των στρατιωτών του». δήλωσε ο Ezzat al-Rishaq, «ανώτερο μέλος του πολιτικού γραφείου της Χαμάς, στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Telegram», την ώρα που το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι οι τηλεπικοινωνίες και το διαδίκτυο έχουν διακοπεί στη Γάζα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι πέρασαν στη Γάζα στρατιώτες και τεθωρακισμένα οχήματα του ισραηλινού στρατού ενώ ξέσπασε σφοδρή ανταλλαγή πυρών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Κομισιόν: Προτείνει μόνο μερική αναστολή της εμπορικής συμφωνίας με Ισραήλ
- H Air Tractor Europe ανάδοχος για τα 25 αμφίβια αεροσκάφη πυρόσβεσης των 154, 858 εκατ. ευρώ
- Τράπεζα Κύπρου: Μειώθηκε στο 5,98% το ποσοστό της Wellington
- Η Zephyros Partners εντάχθηκε στο παγκόσμιο δίκτυο της Praxity Global Alliance
- ΠΑΣΟΚ για άδειες ιδιωτικών πανεπιστημίων: Άλλα κατέθεσε το υπ. Παιδείας στο ΣτΕ, άλλα είπε στη Βουλή
- Μελέτη OpenAI: Η χρήση του ChatGPT αυξήθηκε στο 73% τον Ιούνιο
- Επιθεώρηση Εργασίας: Αύξηση 10% των ελέγχων στον τουριστικό τομέα
- ΙΟΒΕ: Ενισχύθηκαν οι επιχειρηματικές προσδοκίες στη βιομηχανία τον Αύγουστο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις