Στο νησί των ανέμων πάντως, βρίσκονται για να συμμετάσχουν και σε ένα τουρνουά που θα γίνει για καλό σκοπό, στο Κλειστό "Π. Χανιώτη"
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στους τελικούς της Basket League και οι παίκτες του ξεκίνησαν τις διακοπές τους, με τον Ματίας Λεσόρ και τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ να βρίσκονται στη Μύκονο.
Τόσο ο Ματίας Λεσόρ, όσο και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έχουν επισκεφθεί και στο παρελθόν το νησί της Μυκόνου, καθώς αμφότεροι βρίσκονται μία διετία στην Ελλάδα, ως παίκτες του Παναθηναϊκού, ενώ έχουν υπογράψει νέα μακροπρόθεσμα συμβόλαια με τους “πράσινους”.
Οι δύο παίκτες φαίνεται ότι απολαμβάνουν τη ζωή στη χώρα μας και στη Μύκονο είχαν υποδοχή… πρωταθλητών σε νυχτερινό μαγαζί του νησιού, όπου και διασκέδασαν ακούγοντας ραπ μουσική. Στο νησί των ανέμων πάντως, βρίσκονται για να συμμετάσχουν και σε ένα τουρνουά που θα γίνει για καλό σκοπό, στο Κλειστό «Π. Χανιώτη».
Ο Λεσόρ αναμένεται πάντως να ανεβάσει φέτος το καλοκαίρι ρυθμούς και στις προπονήσεις, για να εμφανιστεί έτοιμος τη νέα σεζόν, μετά το σοβαρό τραυματισμό του.
Special welcome for a special duo in Mykonos🤩
Via: Jonn Mykonos IG#basketballmaniacs #basketball #paobc #olympiacosbc #euroleague #greece pic.twitter.com/TLGm8ZVJXb
— Basketballmaniacs_ (@bballmaniacs_) June 12, 2025
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Unicef: 1 στους 6 εφήβους στην Ελλάδα αυτοτραυματίζεται κρυφά
- Αυτοψίες ΕΥΔΑΠ: «Στεγνώνουν» Μόρνος και Υλίκη παρά τις έντονες βροχοπτώσεις
- Ουγγαρία: Προσφεύγει κατά της απόφασης της ΕΕ για απαγόρευση εισαγωγών ρωσικής ενέργειας
- Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα το Σάββατο 6/12
- Τσάφος: Κοντά σε ευρωπαϊκά επίπεδα οι τιμές ρεύματος και στη βιομηχανία
- Μάλγαρα: Ταξί και λαϊκές αγορές δίπλα στα τρακτέρ (Βίντεο)
- SoftBank: Μειώνει το μερίδιό της στην Εutelsat, ανταγωνιστή της Starlink
- Άνοιξε τις πόρτες του στο Metropolitan Expo το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








