Συνεχίζεται το σερί αποχωρήσεων στα Public
Άλλο ένα στέλεχος των Public αποχώρησε τις προηγούμενες ημέρες, μεταπηδώντας κατευθείαν σε νέα θέση.
Πρόκειται για τη Μαρκέλλα Κατσαούνη, η οποία ήταν τα προηγούμενα τρία χρόνια Head of Learning στον όμιλο και πλέον ανέλαβε παρόμοια θέση στην εταιρεία Workearly.
H ίδια κοινοποίησε τη μετακίνησή της μέσα από τα Social media: «Μετά από ένα καταπληκτικό ταξίδι ηγούμενος της Εκπαίδευσης & Εμπειρίας Πελατών στον Όμιλο Public, και έχοντας προηγουμένως κατέχει ηγετικούς ρόλους στον OTE/Cosmote και την Germanos σε όλους τους τομείς της Εμπειρίας Πελατών, της Εκπαίδευσης, των Λειτουργιών και του Ψηφιακού Μετασχηματισμού, ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε ένα νέο κεφάλαιο. Πάντα πίστευα ότι η εκπαίδευση μεταμορφώνει τους ανθρώπους – και οι άνθρωποι μεταμορφώνουν τα πάντα. Αυτή η πεποίθηση έχει καθοδηγήσει την καριέρα μου και καθιστά αυτό το επόμενο βήμα ιδιαίτερα σημαντικό. Είμαι ενθουσιασμένη που εντάσσομαι στην Workearly ως Επικεφαλής Λύσεων Εταιρικής Μάθησης. Αυτή η ταχέως αναπτυσσόμενη επιχείρηση συνδυάζει την Τεχνητή Νοημοσύνη και την ανθρώπινη εμπειρία για να προσφέρει υβριδικά, παιχνιδοποιημένα προγράμματα εκπαίδευσης με μετρήσιμο αντίκτυπο. Με περισσότερους από 30.000 αποφοίτους, χιλιάδες αξιολογήσεις 5 αστέρων και συνεργασίες με κορυφαίους οργανισμούς, έχει ήδη αποδείξει την αξία της».
Υπενθυμίζεται ότι από την στιγμή που αποχώρησε ο τέως CEO Ρόμπι Μπουρλά, στις αρχές Ιουλίου, ακολούθησε μια σειρά από αποχωρήσεις στελεχών από τον όμιλο με βασικές αυτές των Νίκο Βαρβαδούκα και Κώστα Στράτη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Οι δύο λύσεις για τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο, που δίνει το υπουργείο Οικονομικών
- Κομισιόν: Κάνει πίσω για την απαγόρευση νέων βενζινοκίνητων και πετρελαιοκίνητων οχημάτων
- Πεσκόφ: Η συμμετοχή των Ευρωπαίων στις διαπραγματεύσεις για το ουκρανικό δεν προμηνύει τίποτα καλό
- Ευρωπαϊκές αγορές: Με απώλειες λόγω πιέσεων στον αμυντικό κλάδο
- ΟΠΑΠ: Στις 7 Ιανουαρίου η Γενική Συνέλευση – Τα θέματα
- Μητσοτάκης: Επιστροφή δύο ενοικίων σε εκπαιδευτικούς, νοσηλευτές, γιατρούς επαρχίας, ανακαινίσεις με επιδότηση 90%
- Ουγγαρία: Συμφωνία με τις ΗΠΑ για παράδοση 400 εκατ. κυβικών μέτρων LNG ετησίως
- Πιερρακάκης: Στο 2,4% η ανάπτυξη το 2026 και μέση αύξηση 4,5% των εξαγωγών στην τριετία
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








