Πρόκειται για ένα στέλεχος, το οποίο συνδυάζει εμπειρία στα τουριστικά, αλλά και στη δημοσιογραφία και τη μόδα
Στο δυναμικό της εταιρείας ανάπτυξης τουριστικών και άλλων ακινήτων Everty, η οποία ”τρέχει” πλέον σημαντικά κτίρια, τουριστικά και γραφείων στην Ελλάδα, σε περιοχές όπως το Μαρούσι, το Πόρτο Χέλι, η Κέα και η Σαντορίνη, ανήκει η Νιόβη Τσόγια, αναλαμβάνοντας τη θέση της επικεφαλής για την Ευρώπη.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανάρτηση «η Νιόβη Τσόγια διαθέτει πάνω από δέκα χρόνια στον τουριστικό τομέα, ούσα επικεφαλής στο όνοιγμα επτά ξενοδοχείων και η παρουσία της αναμένεται να οδηγήσει την εταιρεία σε αριστεία φιλοξενίας».
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Νιόβη Τσόγια ήταν από το 2020 στην Brown Hotels, λίγο μετά τον ερχομό της εταιρείας στην Ελλάδα, ενώ αποχώρησε πριν από λίγους μήνες, όταν και η εταιρεία άρχισε να μεταβιβάζει σε άλλα επενδυτικά σχήματα τα περισσότερα τουριστικά καταλύματά της στη χώρα μας.
Πρόκειται για ένα στέλεχος, το οποίο συνδυάζει εμπειρία στα τουριστικά, αλλά και στη δημοσιογραφία και τη μόδα. Πριν ξεκινήσει την πορεία της στον τουρισμό, αρχής γενομένης από το 2014 σε ξενοδοχεία της Μυκόνου, είχε συμμετάσχει σε δημοσιογραφικές ομάδες, καθώς και σε πάνελ ψυχαγωγικών εκπομπών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τουρκία: Ανέβασε χάρτη στην UNESCO που χωρίζει στα δύο το Αιγαίο
- Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή του Μαραθώνα
- Τραμπ από G7: «Το Ιράν θέλει αποκλιμάκωση»
- Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΑΘΕ και στις σήραγγες Αγ. Κωνσταντίνου – Καμένων Βούρλων
- Κύπρος: Έλαβε αιτήματα για απομάκρυνση πολιτών της ΕΕ από τη Μ. Ανατολή
- Ευρωπαϊκές αγορές: Με κέρδη όλοι οι δείκτες παρά την ανάφλεξη στη Μ. Ανατολή
- Σαράντης: Μείωση μετοχικού κεφαλαίου μέσω ακύρωσης 3,15 εκατ. ιδίων μετοχών
- Ιράν: Το Ισραήλ βομβάρδισε σε «ζωντανή» μετάδοση το κτίριο της κρατικής τηλεόρασης στην Τεχεράνη
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις