Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα στην οποία η TUI Cruises ξεκινά τις κρουαζιέρες στη φετινή καλοκαιρινή περίοδο, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της TUI. Μετά από πολύμηνη διακοπή, το Mein Schiff 5 αρχίζει με ταξίδια διάρκειας μιας εβδομάδας από και προς την Κρήτη. Περίπου 1.000 πελάτες του πρώτου ταξιδιού επιβιβάζονται σήμερα στο λιμάνι του Ηρακλείου, ενώ το πλοίο αναχωρεί αύριο στις 9 π.μ. με προορισμούς τη Ρόδο, τον Πειραιά και τη Σούδα της Κρήτης.
«Περιμέναμε πολύ καιρό αυτή τη στιγμή. Το πλοίο Mein Schiff 5 αναχωρεί αύριο για το πρώτο του ταξίδι στη φετινή σαιζόν. Είναι μια συγκινητική στιγμή, τόσο για τους επισκέπτες όσο και για το πλήρωμα», δήλωσε η Wybcke Meier, διευθύνουσα σύμβουλος της TUI Cruises. «Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι οι επιβάτες θα απολαύσουν για άλλη μια φορά τους μοναδικούς ελληνικούς προορισμούς και είμαστε πολύ χαρούμενοι που υποστηρίξαμε τη διαδικασία επανέναρξης των κρουαζιέρων», δήλωσε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης.
Η TUI Cruises είχε προσφέρει και τον περασμένο Σεπτέμβριο κρουαζιέρες στην Ελλάδα με το πλοίο Mein Schiff 6, περιλαμβανομένων και χερσαίων εκδρομών. Το ίδιο θα ισχύει και στις φετινές κρουαζιέρες, όπου θα προσφέρονται χερσαίες εκδρομές που διοργανώνονται από την TUI Cruises.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πτώση του πετρελαίου εν μέσω των πυρηνικών διαπραγματεύσεων με το Ιράν
- Το δολάριο υποχωρεί μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τους δασμούς των ΗΠΑ
- ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε. - Αγορά Ιδίων Μετοχών
- Σε τροχιά Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου η ανθρωπότητα λόγω Πούτιν λέει ο Ζελένσκι στο BBC
- Ουκρανία, Γάζα και Ιράν στην ατζέντα του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές από αύριο Τρίτη 24/2 έως τις 27/2
- Σε ρυθμούς Καθαράς Δευτέρας η αγορά με ανοιχτές τις λαϊκές και τη Βαρβάκειο
- Καιρός: Καθαρά Δευτέρα με λίγη συννεφιά στις περισσότερες περιοχές
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








