Το ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο X
Η θητεία του προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού λήγει τον Ιανουάριο του 2024. Ο ίδιος ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού γνωστοποίησε μέσω της προσφιλούς του τακτικής, των αναρτήσεων στο πρώην τουίτερ νυν Χ, ότι έχει θα μετακομίσει καθώς έχει αποδεχθεί άλλη θέση από τον Απρίλιο του 2023.
Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023 αναφέρει πως αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται η τελευταία συνάντηση στον ΟΟΣΑ, εκπροσωπώντας την Ελλάδα. «Μετακινούμαι σε άλλα μέρη (σ.σ.βοσκοτόπια) καθώς έχω ήδη αποδεχτεί από τον Απρίλιο του 2023 μια θέση σε θέματα ανταγωνισμού σε άλλη δικαιοδοσία (ανακοινώσεις για αυτό σύντομα)».
Το FinancialReport είχε αναφερθεί στο ενδεχόμενο μη ανανέωσης της θητείας του κ. Λιανού μετά από πρόσφατη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη.
Last meeting of the Bureau of the OECD Competition Committee this week representing Greece. I am moving to pastures new as I accepted already since April 2023 a competition enforcement position in another jurisdiction (announcements on that soon)….
— Ioannis Lianos (@IoannisLianos) December 6, 2023
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μυθικό συμβόλαιο ο Ντόντσιτς 165 εκατ. δολ. με Lakers για τρία χρόνια
- Ο Τραμπ απέλυσε αξιωματούχο του υπουργείου Εργασίας επειδή δεν του άρεσαν τα στοιχεία για την απασχόληση
- Θερινές διακοπές: Φιλικά σπίτια και φθηνά πακέτα επιλέγουν οι Ελληνες
- Berkshire Hathaway: Μείωση 4% στα λειτουργικά κέρδη το β’ τρίμηνο 2025
- Τραμπ: Ο Πάουελ πρέπει να παραιτηθεί όπως έκανε η Κούγκλερ
- Αποσωληνώθηκε ο 15χρονος που υπέστη θερμοπληξία
- Γκίκας: Μονάδα αφαλάτωσης στην Ανδρο λόγω λειψυδρίας
- Κυβερνητικές πηγές: Περίεργο ο Ανδρουλάκης να επιτίθεται σε κάποια πανεπιστήμια και σε άλλα όχι
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις