Το στέλεχος δεν αποκάλυψε, τουλάχιστον ακόμα, το επόμενο επαγγελματικό του βήμα
Tην αποχώρησή του από τη θέση του Group CFO του ομίλου προϊόντων για κατοικίδια ζώα, Pet City έκανε γνωστή ο Δημήτρης Σπανόπουλος στο τέλος του 2025. Το στέλεχος βρίσκονταν στην συγκεκριμένη εταιρεία και σε αυτή τη θέση τα τελευταία 3,5 χρόνια.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει στα Social media του ο κ. Σπανόπουλος «τα προηγούμενα χρόνια ενδυναμώσαμε την εταιρεία, βελτιώσαμε τη διακυβέρνησή της και συμβάλαμε στην υποστήριξή της στην πορεία της ως έναν πιο ευέλικτο οργανισμό», ενώ εξήρε και το πνεύμα της συνεργασίας με τα υπόλοιπα στελέχη της Pet City.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σπανόπουλος είχε προσληφθεί στην εταιρεία τον Ιούλιο του 2022, μετά την εξαγορά της από την BC Partners τον Νοέμβριο του 2021. Προηγουμένως είχε πορεία σε αντίστοιχη θέση σε γνωστούς οργανισμούς όπως η Adidas, η Sephora και η Leroy Merlin.
Το στέλεχος δεν αποκάλυψε, τουλάχιστον ακόμα, το επόμενο επαγγελματικό του βήμα, αν και προανήγγειλε ότι αυτό έρχεται σύντομα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Έκτακτα μέτρα από παρόχους κινητής τηλεφωνίας για δωρεάν επικοινωνία Ελλήνων σε χώρες της Μ. Ανατολής
- Στενά του Ορμούζ: Βρετανικό το εμπορικό πλοίο που χτυπήθηκε από βλήμα πυραύλου
- Αμερικανικό υποβρύχιo χτύπησε την ιρανική φρεγάτα ανοιχτά της Σρι Λάνκα
- Μπέσεντ: Οι ΗΠΑ θα ανακοινώσουν μέτρα ώστε να διασφαλιστεί η μεταφορά πετρελαίου από τον Περσικό Κόλπο
- Πειραιώς: Ανέβηκαν οι τιμές σε σιτάρι, σόγια, βοοειδή και βαμβάκι τον Φεβρουάριο
- Το Συμβούλιο της Επικρατείας επιστρέφει στο Αρσάκειο Μέγαρο (video)
- Η OPPO επιβεβαιώνει ότι το Find X9 Ultra θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη αργότερα φέτος
- Το ΝΑΤΟ αναχαίτισε βαλλιστικό πύραυλο που κατευθυνόταν στον εναέριο χώρο της Τουρκίας
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








