Αναμένεται το επόμενο διάστημα αντικαταστάτης
Αποχώρησε πριν καλά καλά κλείσει έναν χρόνο ως επικεφαλής της Henkel Ελλάδος και Κύπρου και συνολικά τρία στη χώρα μας, η μέχρι πρότινος γενική διευθύντρια, Karolina Markiewicz-Kuskowska, η οποία αποδέχθηκε την πρόταση για να αναλάβει γενική διευθύντρια τομέα Benelux από τις αρχές Απριλίου, δηλαδή υπεύθυνη για Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο.
Η ίδια αποχαιρετώντας τη θέση αυτή στα Social media, τη χαρακτήρισε ως ”Οδύσσεια” :«Ήρθε η ώρα να πω ότι η ελληνική και κυπριακή μου οδύσσεια έφτασε στο τέλος της. Από τα ζεστά νερά του Αιγαίου Πελάγους, μετακινούμαι στα δύσκολα και βροχερά νερά της Βόρειας Θάλασσας, για να ηγούμαι της Ομάδας Benelux ως Γενικός Διευθυντής της Henkel Consumer Brands. Αφήνω τον τρέχοντα ρόλο μου ευγνώμων για όλες τις προσωπικές γνώσεις και εμπειρίες που απέκτησα δουλεύοντας στις αγορές GR & CY, περήφανη για τα φανταστικά επιτεύγματα και το έργο που αξιοποιήσαμε με την ομάδα, εμπλουτισμένο από συνεργασίες με εξαιρετικούς συναδέλφους εντός της εταιρείας αλλά και από εταιρείες που συνεργαζόμαστε στις τοπικές αγορές.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους στην Ελλάδα 🇬🇷 & την Κύπρο 🇨🇾 που δημιούργησαν μαζί μου αυτές τις φανταστικές αναμνήσεις. Ανυπομονώ επίσης για νέες προκλήσεις στην περιοχή της Benelux καθώς γίνομαι μέλος της μεγάλης ομάδας σε εξαιρετικά ενδιαφέρον τοπίο αγοράς».
Το εν λόγω στέλεχος είχε αναλάβει τη θέση αυτή τον περασμένο Ιούνιο, ούσα, ήδη, δύο χρόνια στην Ελλάδα. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό ποιος ή ποια θα την αντικαταστήσει.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Νέοι συνοριακοί έλεγχοι στην ΕΕ: Ουρές έως δύο ώρες στα μεγάλα αεροδρόμια
- Διευρύνονται οι ζημίες της Trump Media λόγω απωλειών στα κρυπτονομίσματα
- Παραδόθηκε στην κυκλοφορία η νέα γέφυρα στη Λεωφόρο Εθνάρχου Μακαρίου
- Νέα δικαστική ήττα για Meta και TikTok: Ανοίγει ο δρόμος για χιλιάδες αγωγές για τον «εθισμό» των ανηλίκων στα social media
- Στα 4,41 εκατ. οι εκτοπισμένοι από την Ουκρανία με προσωρινή προστασία στην ΕΕ – Πάνω από 40.000 στην Ελλάδα
- Μάχη με τον χρόνο στα συντρίμμια της Κολομβίας μετά τον φονικό σεισμό
- Θερινό ωράριο στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αττικής
- Χρηματιστήριο Αθηνών: Ήπια άνοδος με στήριξη από τράπεζες και επιλεγμένα blue chips
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








