Ολοένα και περισσότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ απορρίπτουν με κατηγορηματικό τρόπο το σενάριο μετεκλογικής συνεργασίας με τη ΝΔ.
Μετά τις δηλώσεις του Δ. Βίτσα ότι στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η αυτοδυναμία και ότι δεν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας με τη ΝΔ και τη Λαϊκή Ενότητα, στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο πρώην υπουργός και κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Βούτσης.
«Θα θέλαμε να πάμε σε διακυβέρνηση του τόπου χωρίς το πολιτικό προσωπικό που έχει σχέση με το παρελθόν» υπογράμμισε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Βούτσης, ο οποίος απέκλεισε τη μετεκλογική συνεργασία με τη ΝΔ.
«Δεν πρόκειται να συνεργαστούμε σε κυβερνήσεις εθνικής ενότητας ή οικουμενικές που είναι απολιτίκ» είπε ο κ.Βούτσης, τονίζοντας πως χρειάζεται να γίνουν μεταρρυθμίσεις που θα αυξήσουν τα έσοδα και αυτό θα βοηθήσει να υπάρξει παράλληλο πρόγραμμα με ισοδύναμα μέτρα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Προοδευτική: Αίτημα δύο μετόχων για ΓΣ με θέμα την αλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου
- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Α.Τ.Ε. - ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ
- Λίντσεϊ Γκρέιαμ: Ο Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής απειλεί τη Σ. Αραβία με «συνέπειες» επειδή δεν πλήττει το Ιράν
- Ευρωπαϊκές αγορές: Μετρίασαν τις απώλειες με το βλέμμα στις τιμές του πετρελαίου
- Ευρώπη Holdings: Ο Ιγνάτιος Κόκκαλης επικεφαλής Εξυπηρέτησης Μετόχων και Εταιρικών Ανακοινώσεων
- Πούτιν για διανομή πετρελαίου: Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε ξανά με τους Ευρωπαίους
- ΕΧΑΕ: Έκτακτη Γενική Συνέλευση 1 Απριλίου για αλλαγές στο καταστατικό και τις αμοιβές
- Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου για τις επιπτώσεις από τον πόλεμο στο Ιράν
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







