Σε συνεργασία με τοπικούς επιχειρηματίες
Ψηφίζει Κρήτη για το 2025 και το 2026 η IHG Ηοtels, ο όμιλος, δηλαδή, ΙnterContinental, καθώς προγραμματίζει επέκταση του χαρτοφυλακίου της στην Ελλάδα με δύο ακόμα ξενοδοχεία στην Κρήτη.
Πρόκειται για το The Chania Hotel Crete και το Kimpton Crete, τα οποία αναμένεται να λειτουργήσουν το 2025 και το 2026 αντίστοιχα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο, το The Chania Hotel Crete θα αναγερθεί στο ιστορικό κέντρο των Χανίων και θα διαθέτει 39 δωμάτια. Θα προσφέρει, δε, υψηλών προδιαγραφών παροχές, όπως εστιατόριο, bar στη ταράτσα με θέα και wellness center με θερμαινόμενη πισίνα.
Το δεύτερο έργο, το Kimpton Crete, θα κατασκευαστεί σε παραθαλάσσια τοποθεσία στον Γεωργιούπολη, ανάμεσα στα Χανιά και το Ρέθυμνο. Το πολυτελές resort θα διαθέτει 76 δωμάτια, δύο εστιατόρια και ένα σύγχρονο spa με εσωτερική πισίνα με θαλασσινό νερό. Το κατάλυμα θα βρίσκεται μόλις 20 λεπτά από το αεροδρόμιο των Χανίων, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση για διεθνείς και εγχώριους ταξιδιώτες.
Στην παρούσα φάση, η IHG διατηρεί πέντε ξενοδοχεία στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων το InterContinental στην Αθήνα και το Holiday Inn στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, ενώ δύο ακόμη μονάδες της αλυσίδας Six Senses βρίσκονται σε φάση σχεδιασμού.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΔΕΗ: Φέρνει τη βιωσιμότητα στα σχολεία της Κρήτης
- Εξάρχου: Προϋπόθεση για την ισχυρή ανάπτυξη της Ελλάδας, μία αποφασιστική Ευρώπη
- Κύπρος: CΝP Cyprialife και CΝP Asfalistiki μετονομάζονται σε ERB Cyprialife – ERB Asfalistiki
- Μαραθώνας: Φωτιά σε καλαμιές στην περιοχή Ριζάρη, σηκώθηκαν 3 ελικόπτερα – Ηχησε το 112
- e-ΕΦΚΑ: Προσωρινή διακοπή λειτουργίας ηλεκτρονικών υπηρεσιών του μητρώου
- ΟΔΔΗΧ: Στο 1,7% η απόδοση των τρίμηνων εντόκων
- Στην Ελλάδα η Άνγκελα Μέρκελ
- Σεντένο: Η ΕΚΤ δεν βιάζεται να μειώσει περαιτέρω τα επιτόκια
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις