Σε συνεργασία με τοπικούς επιχειρηματίες
Ψηφίζει Κρήτη για το 2025 και το 2026 η IHG Ηοtels, ο όμιλος, δηλαδή, ΙnterContinental, καθώς προγραμματίζει επέκταση του χαρτοφυλακίου της στην Ελλάδα με δύο ακόμα ξενοδοχεία στην Κρήτη.
Πρόκειται για το The Chania Hotel Crete και το Kimpton Crete, τα οποία αναμένεται να λειτουργήσουν το 2025 και το 2026 αντίστοιχα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο, το The Chania Hotel Crete θα αναγερθεί στο ιστορικό κέντρο των Χανίων και θα διαθέτει 39 δωμάτια. Θα προσφέρει, δε, υψηλών προδιαγραφών παροχές, όπως εστιατόριο, bar στη ταράτσα με θέα και wellness center με θερμαινόμενη πισίνα.
Το δεύτερο έργο, το Kimpton Crete, θα κατασκευαστεί σε παραθαλάσσια τοποθεσία στον Γεωργιούπολη, ανάμεσα στα Χανιά και το Ρέθυμνο. Το πολυτελές resort θα διαθέτει 76 δωμάτια, δύο εστιατόρια και ένα σύγχρονο spa με εσωτερική πισίνα με θαλασσινό νερό. Το κατάλυμα θα βρίσκεται μόλις 20 λεπτά από το αεροδρόμιο των Χανίων, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση για διεθνείς και εγχώριους ταξιδιώτες.
Στην παρούσα φάση, η IHG διατηρεί πέντε ξενοδοχεία στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων το InterContinental στην Αθήνα και το Holiday Inn στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, ενώ δύο ακόμη μονάδες της αλυσίδας Six Senses βρίσκονται σε φάση σχεδιασμού.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Κακοκαιρία: Προβλήματα στη Λάρισα, πλημμύρισε ο Αγιόκαμπος
- ΣΥΡΙΖΑ: Καμία μέριμνα Μητσοτάκη για να μην υπάρξουν άλλες «Βιολάντες»
- Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Μετά το LNG, μας πουλάει Μελάνια
- Πετρέλαιο: Ο ΟΠΕΚ+ συμφώνησε στο «πάγωμα» της παραγωγής τον Μάρτιο παρά τις υψηλές τιμές του Brent
- Σούπερ μάρκετ: Σε ιστορικά υψηλά με 4 στα 10 η επιλογή προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας λόγω ακρίβειας
- Καμία αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ το Φεβρουάριο, σταθερό το πράσινο τιμολόγιο και μείωση στο κίτρινο
- Παπασταύρου: Από σήμερα (1/2) το πορτοκαλί τιμολόγιο ρεύματος για τις επιχειρήσεις
- AstraZeneca: Ο φαρμακευτικός κολοσσός εισάγεται τη Δευτέρα (2/2) στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








