Την αξιολόγηση των υπουργών του και του έως σήμερα έργου τους θα αρχίσει από σήμερα Τετάρτη 15 Ιανουαρίου ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης, με πρώτο σταθμό το υπουργείο Τουρισμού.
Ο κ.Μητσοτάκης θα εξετάσει με τους αρμόδιους υπουργούς τι έχουν πράξει από την ημέρα των καθηκόντων τους έως σήμερα και ποιες είναι οι προτεραιότητες τους για το επόμενο διάστημα.
Ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί σήμερα στις 11:30 το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου με την ηγεσία του υπουργείου Τουρισμού.
Συγκεκριμένα, παρόντες θα είναι ο υπουργός, Χάρης Θεοχάρης, ο υφυπουργός, Μάνος Κόνσολας και ο Γ.Γ. Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, Κωνσταντίνος Λούλης.
Σημειώνεται πως σειρά παίρνουν τα υπουργεία Εργασίας στις 17/1 και Παιδείας στις 21/1.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΑΑΔΕ: Ψηφιακά η απόδοση ΑΦΜ σε ανηλίκους άνω των 12 ετών, χωρίς ταυτότητα
- “Φεγγάρι του Κόκκινου Ελαφιού”: Απόψε 10/07 η εντυπωσιακή πανσέληνος
- Αχιλλέας Κανάρης: Οι πρώτες δηλώσεις του νέου CEO της Vodafone Ελλάδος – Απόγονος του μπουρλοτιέρη «δεν θα μπορούσα να μην είμαι έτοιμος για μάχες»
- ΕΤΑΔ: Σε πλειοδοτικό διαγωνισμό για μίσθωση η «Οικία Brunetti» στην Κω
- Ford: Ανακαλεί 850.318 οχήματα στις ΗΠΑ λόγω προβλήματος στην αντλία καυσίμου
- Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Δεν πέρασε η πρόταση δυσπιστίας κατά της Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν
- Τουρκία: Συνελήφθη ακόμα ένας δήμαρχος της αντιπολίτευσης
- ΟΑΣΑ: Ξεκινά διαδικασία ποινικών ρητρών κατά της αναδόχου εταιρείας για τα πρόσφατα συμβάντα σε λεωφορεία
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις