Νέα

Αρχίζει την Παρασκευή 17 Μαϊου η 4η Premium Real Estate Expo

Υπό την αιγίδα του Συλλόγου Μεσιτών Αττικής - Αθηνών & FIABCI

Αρχίζει την ερχόμενη Παρασκευή 17 Μαϊου και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή η διοργάνωση για τα ακίνητα και τις επενδύσεις στην αγορά ακινήτων.

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει ομιλίες, workshops και networking events, η Premium Real Estate Expo έχει καθιερωθεί ως το σημείο συνάντησης για επαγγελματίες του κλάδου, επενδυτές και φορείς από όλο τον κόσμο.

Από την Παρασκευή 17 έως την Κυριακή 19 Μαΐου, εκθέτες από την ελληνική και διεθνή αγορά ακινήτων θα βρίσκονται στο MEC Παιανίας για ένα δυναμικό εκθεσιακό τριήμερο ενώ η επισκεψιμότητα αναμένεται να ξεπεράσει τους 10.000 επισκέπτες παρουσιάζοντας τις εξελίξεις σε τεχνολογία ακινήτων, διαχείριση περιουσίας, αστική και βιώσιμη ανάπτυξη.

3 λόγοι για να παρακολουθήσετε την 4η Premium Real Estate Expo

Θα βρείτε κορυφαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο κλάδο του Real Estate και θα αναπτύξετε το δίκτυο συνεργασιών σας (networking). Δείτε την Λίστα εκθετών

Θα παρακολουθήσετε αποκλειστικά τα νέα επιχειρηματικά project καταξιωμένων επιχειρήσεων στην ενότητα Project and Investment Presentation in 60′.

Θα ενημερωθείτε για τις διεθνείς εξελίξεις στο 4ο Real Estate Forum όπου παγκοσμίου φήμης ομιλητές αναλύουν όλες τις σύγχρονες τάσεις και τεχνολογικές εξελίξεις της αγοράς.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu