Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκη. Η εταιρεία του Δημοσίου που οι μετοχές της έχουν μεταφερθεί στηνΕταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας ΑΕ.
Το ΔΣ της Κεντρικής Αγοράς Θεσσαλονίκης απαρτίζεται από 5 εκπροσώπους του Μετόχου (μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος & ο Διευθύνων Σύμβουλος), 1 εκπρόσωπο του Υπουργείου Οικονομικών,1 εκπρόσωπο των εργαζομένων της Κ.Α.Θ. Α.Ε., 1 εκπρόσωπο του Συνδέσμου Εμπόρων Λαχαναγοράς και 1 εκπρόσωπο της Ένωσης Εμπόρων Κρέατος.
Από σχετική αναζήτηση στο ΓΕΜΗ μπορεί εύκολα κάποιος να διαπιστώσει ότι η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Αγοράς Θεσσαλονίκης, των επτά από τα συνολικά εννέα μέλη συγκεκριμένα, έχει λήξει εδώ και καιρό.
Ασχολείται κανείς; Όχι!
Μάλιστα, οι αποδοχές τους τρέχουν κάθε μήνα κανονικά, χωρίς να έχουν καμία ευθύνη και αντικείμενο…
Επίσης δεν φαίνεται να ενοχλείται η διοίκηση της Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας που έχει στην κατοχή της το σύνολο των μετοχών της Κεντρικής Αγοράς Θεσσαλονίκης.
O αρμόδιος υπουργός το ξέρει; Ή ισχύει το «έλα μωρέ εκλογές έχουμε σε λίγο».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μέχρι την κατανάλωση στα McDonald’s επηρέασε η πολιτική Τραμπ
- Επίθεση χάκερ και στα Harrods – Τρίτη βρετανική αλυσίδα που δέχτηκε κυβερνοεπίθεση
- Καρυστιανού κατά Κασσελάκη για δηλώσεις του για τα αίτια της πυρόσφαιρας
- Καιρός: Σε άνοδο η θερμοκρασία
- Αποχωρούν ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου και ο αναπληρωτής του
- Κικίλιας: Καμία αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων της ακτοπλοΐας
- Ξανά για δύο κράτη στην Κύπρο μιλάει ο Ερντογάν
- Υπεγράφη η Υπουργική Απόφαση για τον διεθνή διαγωνισμό έρευνας υδρογονανθράκων νοτίως της Πελοποννήσου και της Κρήτης
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις