Ο Άρειος Πάγος έκρινε ότι το σκάνδαλο των υποκλοπών διερευνήθηκε πλήρως και αποφάσισε να βάλει στο αρχείο την υπόθεση
Αρνητικά απεφάνθη ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αχιλλέας Ζήσης στο αίτημα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη και του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη για ανάσυρση από το αρχείο και επανεξέταση των μηνύσεών τους κατά του ατόμου η κάρτα του οποίου χρησιμοποιήθηκε για την αγορά των μολυσμένων με το λογισμικό Predator sms.
O εισαγγελικός λειτουργός υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία ικανά για την ανάσυρση, αλλά αντιθέτως η έρευνα που πραγματοποιήθηκε ήταν πλήρης.
Μάλιστα, επικαλέστηκε τις μαρτυρικές καταθέσεις των τεσσάρων τραπεζικών υπαλλήλων, που μεταξύ άλλων αναφέρουν πως δεν είναι δυνατή η ανεύρεση εκείνου που κατείχε την προπληρωμένη κάρτα που χρησιμοποιήθηκε για τα «μολυσμένα» μηνύματα.
Νίκος Ανδρουλάκης και Θανάσης Κουκάκης στο νέο τους αίτημα επικαλέστηκαν την επίσημη απάντηση της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, σύμφωνα με την οποία όποιος έκανε χρήση της κάρτα έπρεπε να γνώριζε τον κωδικό (pin) αυτής.
Υπενθυμίζετε ότι το συγκεκριμένο άτομο έχει στραφεί κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, και του δημοσιογράφου με αγωγή ζητώντας χρηματική ικανοποίηση 150.000 ευρώ για ηθική βλάβη, καθώς χωρίς να ερευνήσουν περαιτέρω την υπόθεση, στράφηκαν εναντίον του διασύροντας το όνομά του.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ευρώπη Holdings: Αυξημένα έσοδα στα 18,786 εκατ. ευρώ το α΄εξάμηνο
- Lamda Development: Στα 128 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το α΄εξάμηνο
- Χρηματιστήριο: Νέες απώλειες 0,69% και κάτω από τις 1.020 μονάδες – Βουτιά 8,11% από Credia Bank
- Premia Properties: Πώληση ιδίων μετοχών 2,1 εκατ. ευρώ στην Airtours Resort Ownership Espana
- Κλειστή η οδός Αθηνάς για όλα τα οχήματα 20 και 21 Σεπτεμβρίου
- Φθινόπωρο περικοπών και απολύσεων σε Ford και Bosch
- Η Κεντρική Τράπεζα του Καναδά μείωσε τα επιτόκια στο 2,5% υπό το βάρος των δασμών Τραμπ
- Reuters: Η κυβέρνηση Τραμπ ενέκρινε την πρώτη βοήθεια σε όπλα για την Ουκρανία
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις