Οι επιτυχόντες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μόνο για κλάδο - ειδικότητές που έχουν δηλώσει στην αρχική τους αίτηση για τη συμμετοχή τους στον γραπτό διαγωνισμό
Στο Εθνικό Τυπογραφείο, για δημοσίευση, εστάλη η προκήρυξη με αριθμό 2ΓΒ/2023 του ΑΣΕΠ, για την πλήρωση 1.843 θέσεων, του κλάδου Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, στο Δημόσιο. Στην προκήρυξη 2ΓΒ/2023 του ΑΣΕΠ μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μόνο οι επιτυχόντες του κλάδου Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, που έχουν κριθεί ως επιτυχόντες στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό που διεξήχθη τον περασμένο Μάρτιο.
Να σημειωθεί ότι οι επιτυχόντες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην 2ΓΒ/2023 μόνο για κλάδο / ειδικότητές που έχουν δηλώσει στην αρχική τους αίτηση, που πραγματοποίησαν για τη συμμετοχή τους στον γραπτό διαγωνισμό.
Οι υποψήφιοι, που περιλαμβάνονται στη «δεξαμενή» των επιτυχόντων, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην προκήρυξη 2ΓΒ/2023 του ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας της Αρχής. Βασική προϋπόθεση για την συμμετοχή τους είναι η πληρωμή και κατάθεση του αντίστοιχου παραβόλου, αξίας τριών ευρώ.
Οι αιτήσεις θα υποβληθούν σε ημερομηνίες που θα καθορίζει το σχετικό ΦΕΚ, μόλις εκδοθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες η προκήρυξη αναμένεται να λάβει ΦΕΚ μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Remaining Time-0:00
Fullscreen
Mute
Αντίστοιχα, η προκήρυξη για τους απόφοιτους του κλάδου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), αναμένεται να βγει περί τα μέσα Οκτωβρίου και θα αφορά περίπου 4.300 προσλήψεις στο Δημόσιο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τα σούπερ μάρκετ «ΓΑΛΑΞΙΑΣ» εξαγοράζουν τα καταστήματα της αλυσίδας «ΒΑΣ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε. SUPER MARKET»
- Σπάνιες γαίες: Η «πυριτιδαποθήκη» της αλυσίδας εφοδιασμού και το νέο επεισόδιο ΗΠΑ-Κίνας
- Ρεκόρ κερδών για την TSMC με αύξηση 39,1% στο τρίτο τρίμηνο
- Premia Properties: Νέα μεγάλη επένδυση 74 εκατ. ευρώ η εξαγορά δύο ξενοδοχείων στην Κω
- ΓΕΚ Τέρνα: Αυξημένη 4,6% η κίνηση σε Αττική Οδό με 77,5 εκατ. διελεύσεις στο 9μηνο
- Nestle: Καταργεί 16.000 θέσεις εργασίας υπό τον νέο CEO
- Victoria’s Secret 2025: Η Gigi Hadid, η Adriana Lima, η Irina Shayk σαρώνουν στην πασαρέλα
- ΑΑΔΕ: Στο 100% η φοροδιαφυγή στα ΚΥΔ του ΟΠΕΚΕΠΕ- Πρόστιμα και λουκέτα σε 42 κέντρα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις