Ενστάσεις υποβάλλονται από το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου έως και Τρίτη 31 Δεκεμβρίου
Εκδόθηκαν την Παρασκευή 20 Δεκεβμρίου 2024 και καταχωρίστηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 1Κ/2024 που αφορά, μεταξύ άλλων, στην πλήρωση 218 θέσεων μόνιμου προσωπικού Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στη Δημοτική Αστυνομία.
Οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση.
Τα στοιχεία ταυτοποίησης των υποψηφίων που εμπίπτουν σε ειδικές κατηγορίες δεδομένων εμφανίζονται με αστερίσκους. Πρόσβαση στα πλήρη στοιχεία έχουν μόνο οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στην εν λόγω προκήρυξη.
Ενστάσεις υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ από το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου και ώρα 8:00 έως και την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου και ώρα 14:00 αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ, ακολουθώντας τη διαδρομή Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες – > ΕΝΣΤΑΣΗ.
Για την ένσταση απαιτείται και παράβολο 20Euro, άλλως η ένσταση δεν εξετάζεται. Ο ενδιαφερόμενος υποβάλει το παράβολο το οποίο έχει προμηθευτεί ηλεκτρονικά από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο), επιλέγοντας «Φορέας Δημοσίου» και «Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ)».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ο Σαμαράς σήκωσε το γάντι: Πρωθυπουργός της ακρίβειας, της διαφθοράς, της ερήμωσης της επαρχίας, ο Μητσοτάκης
- Πυρκαγιά στη Σκιλλουντία Ηλείας
- Τεκμαρτό: Υποχώρηση για τους επαγγελματίες, ειδική “διόρθωση” για ταξιτζήδες μετά τη σύγκρουση με την κυβέρνηση
- Πυρκαγιά στους Πετσακούς Αχαΐας
- Φωτιά στο Κλειδί Τανάγρας: Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις
- Μητσοτάκης για τράπεζες: «Θα παρέμβουμε ξανά αν υπάρξουν καταχρηστικές πρακτικές»
- Η ερώτηση ήταν απλή για τις υποκλοπές: Απάντηση δεν ήρθε
- Χατζηθεοδοσίου για ΔΕΘ: «Οι μικρομεσαίοι παραμένουν ο φτωχός συγγενής της αγοράς»
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







