Επιχειρήσεις

Ασφαλιστικά μέτρα 41 εκατ. ευρώ κατά της Intracom κατέθεσαν οι μέτοχοι της Teledome

Ασφαλιστικά μέτρα 41 εκατ. ευρώ κατά της Intracom κατέθεσαν οι μέτοχοι της Teledomw κατηγορώντας τη για τη μη συγχώνευση της με τον όμιλο της Hellas On Line (ανήκει στην Intracom).

Το δικαστήριο έγινε την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014 και η απόφαση θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Οι αγωγές της Teledome κατά της Intracom είχαν κατατεθεί από το 2008 και πρωτόδικα η πρώτη έχει δικαιωθεί.

Η ανακοίνωση της Intracom

Σε απάντηση της υπ΄αριθμ. πρωτ. 4437 από 04.12.2014 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς επί της αναφερθείσας στις δημοσιοποιημένες ενδιάμεσες συνοπτικές οικονομικές καταστάσεις της Intracom Holdings της 30.09.2014, υπ’ αριθμ. 3389/2014 απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών σχετικά με μέρος των αγωγών των βασικών μετόχων της εταιρείας Teledome Α.Ε. κατά της Intracom Holdings, την επί της ως άνω απόφασης κατατεθείσα από την Εταιρία έφεση και τα ακολούθως κατατεθέντα ασφαλιστικά μέτρα από τους ενάγοντες ζητώντας τη δέσμευση περιουσιακών στοιχείων της Εταιρίας μέχρι του ποσού των €41 εκ. με ημερομηνία συζητήσεως την 3η Δεκεμβρίου 2014, η Intracom Holdings ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι :

Η ως άνω αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων συζητήθηκε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών στις 3 Δεκεμβρίου 2014. Η Εταιρία παρουσίασε τις θέσεις της και ζήτησε την απόρριψη της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων των αντιδίκων.

Δεν έχει υποβληθεί αίτημα προσωρινής διαταγής. Αναμένεται η έκδοση της σχετικής απόφασης.

Η Ιntracom Holdings θα δημοσιοποιήσει εγκαίρως σύμφωνα με το νόμο για την πλήρη και ακριβή ενημέρωση των μετόχων της και του επενδυτικού κοινού, κάθε νέα σημαντική μεταβολή ή εξέλιξη που θα προκύψει για το θέμα αυτό.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Επιχειρήσεις

close menu