Σχετίζεται με τις συμπλοκές έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας
Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται σήμερα, σε παρουσίαση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, στην οποία προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.
Τα μέλη της, διέπρατταν εκβιάσεις σε καταστήματα Υγειονομικού ενδιαφέροντος, εκρήξεις εμπρησμούς, ξυλοδαρμούς, καθώς και αγοραπωλησίες ναρκωτικών σε διάφορες περιοχές της Αττικής.
Πρόκειται για 14 συλληφθέντες, τέσσερις εκ των οποίων είναι ανάμεσα στους 74 συλληφθέντες για τη συμπλοκή στη Λ. Αλεξάνδρας το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (13/7). Τρεις ακόμη είναι έγκλειστοι των φυλακών.
Κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκαν καλάσνικοφ, χρηματικό ποσό ύψους περίπου 200.000 ευρώ, ενώ ήδη οι αστυνομικοί του Τμήματος Εκβιαστών έχουν στα χέρια τους βίντεο από κάμερες ασφαλείας με τη δράση των εκβιαστών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Χριστουγεννιάτικο νέο ρεκόρ στη Wall Street
- Νεύρα ο Ερντογάν για την τριμερή Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, εστίασε στη γενοκτονία στη Γάζα
- Ζελένσκι: Άνοιξε τα χαρτιά για του νέου ειρηνευτικού σχεδίου
- «Σφίγγει» η ψηφιακή ιχνηλασιμότητα στα αλκοολούχα
- Αλλαγή στη σύνθεση της Ομάδας Εργασίας για crypto & digital assets
- Μια σημαντική διάκριση για την Παναγιώτα Διαμαντή: Στους 50 καλύτερους εκπαιδευτικούς
- Γερμανία: 29,5 δισ. ευρώ από την κυβέρνηση για χαμηλότερες τιμές ρεύματος για επιχειρήσεις και νοικοκυριά
- Αντίδραση Κομισιόν στις κυρώσεις σε πέντε Ευρωπαίους μεταξύ των οποίων και ο Τιερί Μπρετόν
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







