Η προθεσμιακή κατάθεση «Attica Progress» έχει διάρκεια 12 μήνες και παρέχει την δυνατότητα συμμετοχής στο προϊόν με ποσό από 10.000 ευρώ, εξασφαλίζοντας παράλληλα μηνιαία καταβολή των τόκων.
Η Attica Bank διευρύνει την γκάμα των προθεσμιακών προϊόντων που προσφέρει, δίνοντας ακόμη περισσότερες επιλογές για υψηλές αποδόσεις με την νέα προθεσμιακή κατάθεση «Attica Progress».
Μέσω του νέου αυτού προϊόντος, η τράπεζα προσφέρει προνομιακά κλιμακούμενα επιτόκια, τα οποία αυξάνονται ανά τρίμηνο και ανάλογα με το ποσό, μπορούν να φθάσουν έως 3,10%. Η προθεσμιακή κατάθεση «Attica Progress» έχει διάρκεια 12 μήνες και παρέχει την δυνατότητα συμμετοχής στο προϊόν με ποσό από 10.000 ευρώ, εξασφαλίζοντας παράλληλα μηνιαία καταβολή των τόκων σας.
Με την προθεσμιακή κατάθεση «Attica Progress», οι πελάτες της Attica Bank μετατρέπουν τις οικονομίες τους σε μια δυνατή επένδυση, που τους αποφέρει τακτικό εισόδημα μέσω της καταβολής μηνιαίων, αυξανόμενων ανά τρίμηνο αποδόσεων.
Η Attica Bank αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσή της για παροχή αποταμιευτικών λύσεων που δίνουν μεγαλύτερη αξία και προοπτική στα χρήματα των καταθετών. Με έμφαση στην προσωπική εξυπηρέτηση που προσφέρουν τα εξειδικευμένα στελέχη της, η Τράπεζα οικοδομεί σχέσεις μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες της, προσφέροντας μια γκάμα από καταθετικά προϊόντα, επενδυτικές επιλογές, καθώς και ασφαλιστικά προγράμματα που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Eurobank: Κίνδυνος επιτάχυνσης πληθωρισμού και επιβράδυνσης ανάπτυξης το 2026, αν συνεχιστεί η ενεργειακή κρίση
- Εθνική Ελλάδος: Ευκαιρία για δοκιμές στο φιλικό με την Παραγουάη (20:00)
- Πλήρης ανασχεδιασμός και λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης φέρνουν τη νέα εποχή της Siri στο iOS 27
- Το Κρεμλίνο αρνείται ότι ο Πούτιν ζήτησε χρηματοδότηση από επιχειρηματίες για την Ουκρανία
- Κομισιόν: «Όχι» σε δημοσιονομική χαλάρωση λόγω ενεργειακής κρίσης – Μόνο στοχευμένα μέτρα
- Κλιμάκωση των ισραηλινών πληγμάτων στο Ιράν προανήγγειλε ο υπουργός Άμυνας της χώρας
- ΑΑΔΕ: Κατάσχεση 43 κιλών λαθραίων πούρων Αβάνας αξίας 440.000 ευρώ
- Εξάρχου: Απαραίτητη η μη συμμετοχή Thrivest και Υπερταμείου στην αύξηση κεφαλαίου της CrediaBank
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







