Τον Πολύβιο Ονουφρίου τοποθέτησε στην θέση του επικεφαλής της επιτελικής περιοχής ευθύνης Πίστης και Διαχείρισης Κινδύνων της Τράπεζας, η Attica Bank.
Ο κ. Ονουφρίου διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τραπεζικό τομέα, έχοντας εργαστεί επί δεκαέξι χρόνια στην Τράπεζα Κύπρου (μετέπειτα Τράπεζα Πειραιώς), κατέχοντας μεταξύ άλλων, τη θέση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Μεγάλων Επιχειρήσεων και Factoring και αυτή του Διευθυντή της Διεύθυνσης Εσωτερικού Ελέγχου.
Στο διάστημα 2013-2015 ο κ. Ονουφρίου διετέλεσε Διευθυντής Χρηματοοικονομικών Συναλλαγών του Ομίλου Ελληνικών Πετρελαίων, ενώ πριν εργαστεί στον τραπεζικό κλάδο, ο κ. Ουνουφρίου είχε εργαστεί σε ελεγκτικές εταιρείες στο εξωτερικό.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Ενέκρινε το ενημερωτικό για δημόσια προσφορά ομολογιών Lamda Development
- Βορίζια: Σύλληψη του δεύτερου ατόμου που εμφανίζεται στο βίντεο με τους πυροβολισμούς
- Αντιπολίτευση για φορολογική μεταρρύθμιση: «Δίνει λίγα στους πολλούς και πολύ περισσότερα στα υψηλά εισοδήματα»
- Wall Street: Απώλειες με το βλέμμα σε AI και δασμούς Τραμπ
- Titan: Σε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις για την εξαγορά της Vracs de l’Estuaire
- Στάσσης (ΔΕΗ): Το σχέδιο για Data Center στη Ρουμανία και η αυξημένη ζήτηση ενέργειας λόγω AI
- Κικίλιας: «Έρχονται στρατηγικές αμερικανικές επενδύσεις σε λιμάνια και ναυπηγεία»
- Δήμας και Κυρανάκης με τον Συντονιστή του ΒΒΑ Corridor στην Ελλάδα, Μάριο Μάουρο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







