Στη θέση του Αθανασίου Ψύλλου
Η Attica Bank ανακοίνωσε ότι o Κωνσταντίνος Χριστοδούλου εντάσσεται στο δυναμικό της τράπεζας και αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή Επιχειρηματικής Τραπεζικής (Chief Corporate Banking Officer) με ισχύ από 1/12/2023.
O κ. Χριστοδούλου διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στην αναδιοργάνωση και ανάπτυξη επιχειρήσεων, έχοντας διατελέσει σε θέσεις αυξημένης ευθύνης στον εγχώριο χρηματοπιστωτικό κλάδο και σε πολυεθνικές εταιρείες.
Τελευταία εργάστηκε ως διευθύνων σύμβουλος της Πειραιώς Factoring.
Η Attica Bank εκφράζει τις ευχαριστίες της στον κ. Αθανάσιο Ψύλλο, πρώην CCBO, για την συνεισφορά του στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής τραπεζικής της Attica Bank και στο συνολικό έργο της Τράπεζας. Ο κ. Ψύλλος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Attica Bank από τη θέση του Συμβούλου Διοίκησης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΕΛΑΣ: Εντοπίστηκε σπίτι – εργοστάσιο κοκαϊνης στα νότια προάστια
- Ookla: Hawaiian Airlines και Qatar Airways στην κορυφή στις ταχύτητες διαδικτύου χάρη στη Starlink
- Οι μέτοχοι της ΕΧΑΕ ζητούν περισσότερα από το Euronext
- Μιχαηλίδου: 1.000 νέες κατοικίες σε συνεργασία του κράτους με τους δήμους
- Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Κατατέθηκε πρόταση μομφής σε βάρος της – Την Πέμπτη 10/07 η ψηφοφορία
- Αεροδρόμιο Ηρακλείου: Αύξηση 5% στις διεθνείς αφίξεις τον Ιούνιο
- Κίνα: Αύξηση 5,2% κατέγραψαν τα συνολικά κέρδη της ψηφιακής οικονομίας
- Ξανά ζημιές για το Μακεδονία TV, του ομίλου Ant1
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις