Eκκωφαντική σιγή τηρεί η εταιρεία διαχείρισης της Αττικής Οδού σχετικά με την καταβολή των αποζημιώσεων στους οδηγούς των εγκλωβισμένων οχημάτων οι οποίοι παρέμειναν για δεκάδες ώρες ακινητοποιημένοι στον αυτοκινητόδρομο εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ελπίδα».
Το site Newsauto.gr απέστειλε από την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου ερώτημα προς την εταιρεία Αττικές Διαδρομές σχετικά με το πως θα διασφαλίσει ότι η αποζημίωση των 2.000 ευρώ θα καταβληθεί στους οδηγούς των εγκλωβισμένων οχημάτων και όχι στους πραγματικούς ιδιοκτήτες που αναγράφει η Άδεια Κυκλοφορίας καθώς σε πάρα πολλές περιπτώσεις τα οχήματα ανήκουν σε εταιρείες ενοικιάσεων και leasing ή ανήκουν σε επιχειρήσεις όπου εργάζονται οι εγκλωβισμένοι οδηγοί.
Η μοναδική απάντηση που λάβαμε από την Αττική Οδό ήταν η εξής: «Λάβαμε το μήνυμά σας το οποίο θα προωθήσουμε στο αντίστοιχο Τμήμα ή Διεύθυνση και θα επανέλθουμε το συντομότερο δυνατόν. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. Τμήμα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πέθανε ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας Φάτος Νάνο
- Η Λιθουανία έκλεισε τα σύνορα με Λευκορωσία – Μπλοκαρισμένες περίπου 2.000 νταλίκες
- Ευρωπαϊκές αγορές: Με απώλειες, υπό την επήρεια επιτοκίων ΕΚΤ και πληθωρισμού ευρωζώνης
- Μπλε Κέδρος: Στα 18,9 εκατ. ευρώ η πώληση της Φ Real Estate
- Ευλογιά αιγοπροβάτων: Κρούσματα σε 250 εκτροφές στην Κ. Μακεδονία – Θανατώθηκαν 57.000 ζώα
- Παρέμβαση Βαληνάκη: Η άρση 12 εμπάργκο προς την Τουρκία στις ζημίες της “Διακήρυξης Αθηνών”
- ΕΧΑΕ: Με ποσοστό 7,83% η Praude Asset Management και με 0,5% η Jefferies International
- Μοτοδυναμική: Αυξημένα 1,3% στα 10,8 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 9μηνο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
 
 







