Η Αττική Οδός παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα 10/07 το βράδυ στην Αττική Οδό, λόγω εργασιών συντήρησης.
Πιο συγκεκριμένα:
Κλειστή θα παραμείνει η έξοδος Αγίας Παρασκευής (Κόμβος Υ4) της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο / Ραφήνα / Ελευσίνα, από τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης 10/07 έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 11/07.
Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν ευθεία προς Ραφήνα/ Αεροδρόμιο και να κάνουν αναστροφή (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) στον επόμενο κόμβο, των Γλυκών Νερών (Κόμβος Υ6), όπου θα μπουν στο ρεύμα προς Αθήνα/Κέντρο και στη συνέχεια θα εξέλθουν στην αμέσως επόμενη έξοδο, στον Κόμβο της Αγίας Παρασκευής (Κόμβος Υ4).
Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Καινούργια προγράμματα από τη Vodafone
- Κόντρα ΕΛΣΤΑΤ – Γιαννίτση για τα Greek Statistics: Τι απαντάει η Αρχή για το ΑΕΠ
- Youtube: Νέες λειτουργίες ζωντανών μεταδόσεων στοχεύουν στην αύξηση κοινού
- ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 1,6% στις αφίξεις και 1,8% στις διανυκτερεύσεις σε καταλύματα τον Ιούλιο 2025
- Κωνσταντίνος Αργυρός: Ζήτησε 100.000 ευρώ από την Εθνική ομάδα μπάσκετ!
- ΕΛΕΤΑΕΝ σε ΥΠΕΝ: Ανάγκη για μεγαλύτερη έμφαση στα αιολικά
- ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών: Στις 24 Σεπτεμβρίου τα αποτελέσματα α’ εξαμήνου 2025
- Toyota: Ανακαλεί πάνω από 591.000 οχήματα στις ΗΠΑ λόγω προβλήματος στο καντράν
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις