Ο ίδιος σταμάτησε στο δεύτερο άλμα του στην μέση της διαδρομής καθώς ένιωσε πόνο στην γάμπα
Ο Μίλτος Τεντόγλου δεν κατάφερε τελικά να το βρει και να ξεπεράσει τον τραυματισμό, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί πρόωρα και να καταλάβει την 11η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου του Τόκιο.
Ο Τεντόγλου ξεκίνησε στον τελικό με ένα άλμα στα 7.88μ, το οποίο αφού είδε πως είναι χαμηλό πήγε να το βγάλει άκυρο (πατώντας μέσα στο σκάμμα) αλλά δεν το πρόλαβε, και έτσι μετρήθηκε.
Στο δεύτερο άλμα του, έτρεξε όμως στα μέσα του διαδρόμου σταμάτησε και περπατώντας πήγε και πάτησε άκυρο στη βαλβίδα από μόνος του. Έπειτα, κάθισε και έκανε μασάζ στις γάμπες του.
Στο τρίτο του άλμα, δεν έτρεξε κανονικά όπως τρέχει. Δεν μπήκε γρήγορα, δεν έκανε το άλμα του και έτσι μετρήθηκε στα 7.67μ. Με καλύτερο άλμα στα 7.83μ, τότε βρέθηκε στη 10η θέση και βρέθηκε μία ανάσα από τον πρόωρο αποκλεισμός.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μητσοτάκης: Στη Λευκωσία για το 12ο ετήσιο μνημόσυνο του Γλαύκου Κληρίδη
- Επιδόματα Νοεμβρίου: 2,4 εκατ. πολίτες θα λάβουν συνολικά 600 εκατ. ευρώ
- Ενστολοι: Νέο μισθολόγιο με αυξήσεις και αναδρομικά έως 3 μήνες για 150.000
- Βορίζια: Τεταμένη η κατάσταση μετά το φονικό – Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας
- Καιρός: Συννεφιά και τοπικές βροχές – Eως τους 25 βαθμούς η θερμοκρασία
- ΔΕΗ: Αμετάβλητο το “πράσινο” τιμολόγιο Νοεμβρίου στα 0,139 €/kWh
- Ρωσία: Η αποστολή Tomahawk στην Ουκρανία δεν θα βοηθήσει στον τερματισμό του πολέμου
- Κάρνεϊ: Σημείο καμπής συνομιλίες με τον πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ για τις σχέσεις Καναδά – Κίνας
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








