Τα δημοσιεύματα περί αξιολόγησης της μετοχής από οίκους διεθνώς εγνωσμένου κύρους, δεν μας αγγίζουν, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο όμιλος
«Ο Όμιλος ΑΒΑΞ, εισηγμένος στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 1994, διαχρονικά επιδεικνύει διαφάνεια χωρίς να εμπλέκεται σε χρηματιστηριακά ‘παιχνίδια’», δηλώνει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.
«Αναφορές στο διαδίκτυο σχετικά με τη μετοχή του με τον χαρακτηρισμό “φούσκα”, αλλά και περί της αξιολόγησης της μετοχής από οίκους διεθνώς εγνωσμένου κύρους, δεν μας αγγίζουν. Αντιθέτως, χαρακτηρίζουν τους συντάκτες τους και μόνο. Άλλωστε, αντίστοιχος χαρακτηρισμός περί ‘φούσκας’ χρησιμοποιήθηκε στα τέλη του 2022, σε ανάλογης «αξιοπιστίας» ανάρτηση της ίδιας ιστοσελίδας, με την τιμή της μετοχής στο 0.77 ευρώ.
Ο Όμιλος ΑΒΑΞ θα συνεχίσει να απαντά, όσο και όπως χρειαστεί, σε όλα τα δημοσιεύματα που εμπεριέχουν κινδύνους παραπληροφόρησης», καταλήγει.
Η αναφορά του ομίλου γίνεται για την οικονομική ιστοσελίδα mononews.gr.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ανδριανός: Προσπάθειες να “τρέξουν” οι αποζημιώσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Samsung: Επενδύει στην παραγωγή αισθητήρων για το iPhone 18
- Takashi Murakami: Η Dom Pérignon συνεργάζεται με τον πασίγνωστο καλλιτέχνη
- Υπουργείο Ανάπτυξης: 40 εκατ. ευρώ για προγράμματα κατάρτισης αγροτών
- Hellenic Train: Ακινητοποιήθηκε τρένο που ταξίδευε προς Αθήνα
- Πέθανε σε ηλικία 103 ετών ο νομπελίστας φυσικής Τσεν Νινγκ Γιανγκ
- Aλλαγή ώρας: Την επόμενη Κυριακή γυρίζουμε τα ρολόγια μας μία ώρα πίσω
- ΗΠΑ: Αποφυλακίζεται με απόφαση Τραμπ ο πρώην Ρεπουμπλικανός βουλευτής Τζορτζ Σάντος
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις