H Mailo's έχει 42 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο
Ανακατατάξεις μετοχών λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες ημέρες στον κλάδο της εστίασης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο όμιλος VG Holding (Γρηγόρης) ενισχύει τη συνεργασία του με τη MAILO’S THE PASTA PROJECT, προχωρώντας στην εξαγορά επιπλέον ποσοστού 15% της εταιρείας, ανεβάζοντας έτσι τη συνολική συμμετοχή του στο 35%.
Η νέα αυτή κίνηση της VG Holding, έρχεται λίγους μήνες μετά την αρχική απόκτηση μειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΜΑΙLO’S, σε άσκηση δικαιώματος αγοράς επιπλέον ποσοστού που προβλεπόταν από την αρχική συμφωνία.
Η ενίσχυση της συνεργασίας αντανακλά τη σταθερή εμπιστοσύνη ενός μεγάλου ομίλου στο όραμα του brand, το αναπτυξιακό του μοντέλο και τη δυναμική που έχει χτίσει στην αγορά.
Ποια είναι η Mailo’s
Η ΜΑΙLO’S, με ιδρυτή και Διευθύνοντα Σύμβουλο τον Νίκο Μουτσουρούφη, μετρά ήδη 42 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ 10 νέα σημεία βρίσκονται σε φάση υλοποίησης.
Η αλυσίδα συνεχίζει να αναπτύσσεται και εκτός συνόρων, έχοντας ήδη ‘’κλειδώσει’’ στρατηγικές συνεργασίες για την επέκτασή της στο εξωτερικό, με την 3η κατά σειρά χώρα να ξεκινάει στα μέσα της χρονιάς.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η σύμπραξη με τη VG Holding, της οποίας πλειοψηφικός μέτοχος είναι ο Βλάσσης Γεωργάτος, Διευθύνων Σύμβουλος της Γρηγόρης Α.Β.Ε.Ε., ενισχύει τη δυνατότητα της ΜΑΙLO’S να αξιοποιήσει τεχνογνωσία, υποδομές και συνέργειες που επιταχύνουν την ανάπτυξή της σε μεγαλύτερη κλίμακα και ενισχύουν την αποδοτικότητα σε όλα τα επίπεδα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Eurostat: Ανοδος 16,9% των καυσίμων στην ΕΕ τον Ιούλιο – Στο +13,7% η Ελλάδα
- Χρηματιστήριο Αθηνών: Άνοδος με τράπεζες και ΔΕΗ
- Ο Μπιλ Ακμαν προσφέρει 400 εκατ. δολάρια για τη δημιουργία ινστιτούτου νευροεπιστήμης
- Nέα HR Director στην Παπουτσάνης η Ιουλία Ιερομονάχου
- Ένταση μεταξύ Σέρβων και Αλβανών με φόντο την KFOR και τη γέφυρα του Ιμπάρ
- Δεύτερη σερί εβδομάδα απωλειών για τις ευρωαγορές
- Ευρωζώνη: Η μεταποίηση ανεβάζει στροφές, σε υψηλό 9 μηνών η επιχειρηματική δραστηριότητα
- Υπεγράφη η σύμβαση για την ανάπλαση δύο οδών στη Μεταμόρφωση
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








