Το πρόβλημα είναι πως δεν γνωρίζουμε πού θα βρούμε Τερτσέτη και Πολυζωΐδη, τονίζει σκωπτικά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης
Με δήλωσή του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, αναφέρθηκε στις εξελίξεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ και συγκεκριμένα στην πρόταση της ΝΔ για εξεταστική επιτροπή. Όπως ανέφερε ο κ. Βελόπουλος: «Η πρόταση της Ν.Δ. για σύσταση εξεταστικής επιτροπής από το… 1998 για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ, καθώς όλα τα αδικήματα της εποχής είναι παραγεγραμμένα, ίσως ανοίξει την συζήτηση και για την επανάληψη της δίκης του Κολοκοτρώνη!
Το πρόβλημα είναι πως δεν γνωρίζουμε πού θα βρούμε Τερτσέτη και Πολυζωΐδη, καθώς το Μαξίμου μπορεί επάξια να αντικαταστήσει τους αντιβασιλείς εκείνης της εποχής.
Εάν δεν ήταν τόσο σοβαρό το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, θα χαρακτηρίζαμε “κωμική” τη στάση της ΝΔ. Δυστυχώς όμως, πρόκειται για τραγωδία…».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΗΠΑ: Έρευνα σε 1,3 εκατ. φορτηγά pickup F-150 της Ford λόγω προβλημάτων στο κιβώτιο ταχυτήτων
- Καραμανλής για Σαμαρά: «Γνήσιος πατριώτης και ασυμβίβαστος αγωνιστής για τα εθνικά δίκαια»
- Η Ινδία ανακοίνωσε 20 χρόνια φοροαπαλλαγής για τις Big Tech
- Πτώση 12% με 34,4 MWh/ευρώ καταγράφει το φυσικό αέριο στην Ευρώπη
- Νέος κύκλος διαπραγματεύσεων με Ουκρανία και ΗΠΑ στα ΗΑΕ στις 4-5/2
- Η Apple εξετάζει την κυκλοφορία ενός iPhone Flip
- Ντράγκι: «Δεν μπορεί να υπάρξει μια Ευρώπη ενωμένη στο εμπόριο αλλά κατακερματισμένη στην άμυνα»
- Disney: Ανοδος εσόδων 5% στα 26 δισ. δολάρια το α’ τρίμηνο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









