Δήλωσε ότι «κουράστηκε από το ποδόσφαιρο» και πως ο μοναδικός του στόχος είναι να αφήσει ιστορία στο δήμο Βόλου
Προχωρημένες επαφές με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτσάλι για την πώληση της ΠΑΕ Βόλος έχει ο ιδιοκτήτης της ομάδας Αχιλλέας Μπέος, όπως δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.
Ταυτόχρονα, ο δήμαρχος της θεσσαλικής πρωτεύουσας είπε ότι θα αποχωρήσει γενικώς από τα κοινά του ελληνικού ποδοσφαίρου.
«Για τον Ατζούν πρέπει να πω ότι δείχνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Με το νέο έτος πιστεύω ότι θα υπάρξει νέος ιδιοκτήτης στην ποδοσφαιρική ομάδα του Βόλου. Κλιμάκιο του κ. Ατζούν είναι στον Βόλο και άμεσα ξεκινά ο έλεγχος στην ΠΑΕ», υπογράμμισε.
«Για εμένα υπάρχει ένας μεγάλος έρωτας: ο δήμος του Βόλου. Δεν το πιστεύετε ότι θα φύγω από το ποδόσφαιρο, αλλά αυτό θα γίνει. Άντε να καθίσω ένα ή δύο μήνες για να βοηθήσω. Από το καλοκαίρι θα είμαι εκτός του ποδοσφαίρου, μία για πάντα», πρόσθεσε.
Και συμπλήρωσε: «Να βάλει ο Θεός το χέρι του να επενδύσει ο Ατζούν στον Βόλο γιατί μπορεί να διαθέσει πολλά χρήματα, περισσότερα από άλλους επιχειρηματίες».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Κάζο Ανδρουλάκη, ΠΑΣΟΚ: Παραιτήθηκε ο για 24 ώρες γενικός δ/ντής του γραφείο του, Γιώργος Παπαβασιλείου
- Σφραγίζεται το κλαμπ στο Γκάζι μετά τον θάνατο της 16χρονης
- Φον ντερ Λάιεν: Με ενεργοποίηση του «εμπορικού μπαζούκα» προειδοποίησε την Κίνα για τις σπάνιες γαίες
- Τουφάν Ερχιουρμάν: «Η Τουρκία είναι εγγυήτρια ολόκληρης της Κύπρου και έτσι θα παραμείνει»
- ΗΠΑ: Η χρήση των stablecoins για πληρωμές αυξήθηκε κατά 70% – «Ατού» η ταχύτητα στις συναλλαγές
- Ιρλανδία: Η αριστερή Κάθριν Κόνολι κέρδισε τις προεδρικές εκλογές
- Γαλλία: Το Λούβρο μετέφερε κοσμήματα στην Τράπεζα της Γαλλίας μετά τη διάρρηξη
- Κυρανάκης: Δεν δαπανήθηκε ούτε ένα ευρώ για το sms οδικής ασφάλειας που στείλαμε στους πολίτες
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








