Διεθνή

Bild με αφορμή τις πυρκαγιές στη Ρόδο: «Ασφαλή τα ταξίδια στην Ελλάδα»

Ο γερμανικός Τύπος για τα ταξίδια Γερμανών τουριστών στην Ελλάδα - «Ταξιδεύστε, αλλά ενημερωθείτε»

«Οι καταστροφικές δασικές πυρκαγιές στη Ρόδο έσβησαν. Ο ταξιδιωτικός όμιλος FTI διαφημίζει “το νησί των ιπποτών” προσφέροντας εκπτώσεις μέχρι και 50% στις κρατήσεις ξενοδοχείων, όπως π.χ. Κιοτάρι, 7 διανυκτερεύσεις, πτήση από Μόναχο, από 949 ευρώ το άτομο. Ο γερμανικός ταξιδιωτικός όμιλος αναφέρει ότι “με εξαίρεση μεμονωμένα ξενοδοχεία, οι ξενοδοχειακές μονάδες στη Ρόδο λειτουργούν στα γνωστά υψηλά επίπεδα ποιότητας”», γράφει η Bild Online με τίτλο: «Ασφαλή τα ταξίδια στην Ελλάδα για τους τουρίστες»

Ο ταξιδιωτικός όμιλος στηρίζεται στην αξιολόγηση της εταιρίας A3M, η οποία εξειδικεύεται σε ζητήματα διαχείρισης κρίσεων.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της γερμανικής εταιρίας Τομ Ντίλον, όσοι Γερμανοί το επιθυμούν μπορούν “να ταξιδέψουν άφοβα σε χώρες όπως η Ελλάδα, η Ισπανία, η Πορτογαλία και η Ιταλία”. Ο Γερμανός ειδικός συστήνει: “Ταξιδέψτε, αλλά ενημερωθείτε προηγουμένως, αλλά και κατά τη διάρκεια παραμονής για τις τρέχουσες εξελίξεις “.

Η εταιρεία A3M χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη και ειδικό λογισμικό για την αξιολόγηση ιστοσελίδων, πληροφοριών στο Twitter, ειδησεογραφικών ιστοσελίδων, πρακτορείων ειδήσεων και ταξιδιωτικών οδηγιών, προκειμένου να αντλήσει αξιόπιστες πληροφορίες για τις χώρες προορισμού παραθεριστών. Στη συνέχεια τις θέτει στη διάθεση μεγάλων τουρ οπερέιτορ, όπως TUI, DER, FTI και Alltours.

close menu