Μία συναυλία στα ροζ με 70.000 θεατές
Το νοτιοκορεατικό ποπ συγκρότημα Blackpink, το μεγαλύτερο γυναικείο συγκρότημα στον κόσμο αυτή την εποχή, ολοκλήρωσε μια ξέφρενη συναυλία δυόμισι ωρών στο στάδιο του Λονδίνου, Γουέμπλεϊ. Το κουαρτέτο – που αποτελείται από τα μέλη Jisoo, Jennie, Rosé και Lisa, έγινε το πρώτο γυναικείο συγκρότημα K-pop που εμφανίστηκε ως headliners στο χώρο, ακολουθώντας τα βήματα των Michael Jackson, Taylor Swift, BTS και Oasis.
«Τι απόλυτη τιμή να εμφανίζομαι εδώ στο Στάδιο Γουέμπλεϊ», είπε η Λίζα, αφιερώνοντας τη συναυλία στο κοινό των 70.000 ατόμων. «Είμαστε απόλυτα έκπληκτοι από όλους εσάς που ήρθατε δυναμικά και κάνατε αυτό δυνατό».
«Είναι ένα επικό όνειρο», πρόσθεσε το μέλος του συγκροτήματος, Τζένι. «Και εξακολουθεί να μου φαίνεται λίγο εξωπραγματικό».
«Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες που μείνατε δίπλα μας και μας στηρίξατε.»
Το συγκρότημα κυκλοφόρησε πρόσφατα το rave single επιστροφής του, Jump.
Η συναυλία ήταν η πρώτη από τις δύο βραδιές στο Στάδιο Γουέμπλεϊ, ολοκληρώνοντας το ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας Deadline του συγκροτήματος, κατά την οποία θα εμφανιστούν σε 31 ημερομηνίες σε 16 πόλεις παγκοσμίως.
Η περιοδεία ξεκίνησε στη Σεούλ τον περασμένο μήνα, συνοδευόμενη έξυπνα από ένα νέο single, το Jump – το οποίο έθεσε νέο ορόσημο στο YouTube για το βίντεο με τις περισσότερες προβολές σε μία μόνο ημέρα, με 26 εκατομμύρια προβολές.
Μέχρι το τέλος της περιοδείας, το συγκρότημα αναμένεται να σπάσει το δικό του ρεκόρ για την περιοδεία με τα υψηλότερα έσοδα από γυναικείο συγκρότημα. Προηγουμένως, είχαν κλέψει αυτόν τον τίτλο από τις Spice Girls, κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας τους Born Pink 2022-2023.
Είναι μόλις το δεύτερο συγκρότημα K-pop που εμφανίζεται ως headliners στο Γουέμπλεϊ. Το boyband BTS είχε παίξει προηγουμένως στο στάδιο το 2019.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πάουελ (Fed): Δεν έκανε καμία πρόβλεψη για τα επιτόκια
- Χαμάς: Θα παραδώσει απόψε άλλους τέσσερις σορούς ομήρων
- Παντελοπούλου (ΕΣΠΑ): Κρίσιμη η ενίσχυση της συνεργασίας ΕΕ – Δυτικών Βαλκανίων
- Ευρωπαϊκές αγορές: Με ανάμεικτα πρόσημα – Εκτίναξη 18% από Ericsson
- Ο στρατός ανέλαβε την εξουσία στη Μαδαγασκάρη
- ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η σιωπή του πρώην αντιπροέδρου Ζερβού στην Εξεταστική, είναι παραδοχή ενοχής
- Στάσσης (ΔΕΗ): «Τα data centers δημιουργούν σημαντική νέα ζήτηση ηλεκτρικής ενέργειας»
- Λαγκάρντ: Δεν μπορώ να κηρύξω το τέλος των μειώσεων επιτοκίων της ΕΚΤ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις