Ημερομηνία αποκοπής του μερίσματος τη Δευτέρα 19.08.2024
Στη σημερινή συνεδρίαση η Γενική Συνέλευση της Μπλε Κέδρος ενέκρινε τον πίνακα διανομής κερδών για την εταιρική χρήση 2023 και αποφάσισε τη διανομή μερίσματος ποσού 0,0361 € ανά μετοχή και συνολικού ποσού 1.559.520 €.
Δεδομένου ότι βάσει του αρθ. 50 παρ. 1 (β) Ν. 4548/2018 τα μερίσματα που αντιστοιχούν στις ίδιες μετοχές προσαυξάνουν το μέρισμα των λοιπών μετόχων, το τελικό ποσό του μερίσματος που θα καταβληθεί ανά μετοχή θα προσαυξηθεί κατά το ποσό του μερίσματος που αντιστοιχεί στις ίδιες μετοχές που θα κατέχει η Εταιρεία κατά την ημερομηνία αποκοπής του μερίσματος. Το υπόλοιπο μη διανεμηθέντων κερδών θα μεταφερθεί στην επόμενη χρήση.
Όσον αφορά στη διαδικασία διανομής του μερίσματος χρήσης 2023 και το χρόνο διάθεσης αυτού η Γενική Συνέλευση ενέκρινε τις ακόλουθες ημερομηνίες:
Ημερομηνία αποκοπής του μερίσματος τη Δευτέρα 19.08.2024, οπότε οι μετοχές της Εταιρίας θα διαπραγματεύονται στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα πληρωμής μερίσματος.
Record Date την Τρίτη 20.08.2024, οπότε και θα διαμορφωθεί το Μητρώο Δικαιούχων κατά τα ανωτέρω.
Έναρξη καταβολής μερίσματος την Πέμπτη 22.08.2024 μέσω της Optima Bank Α.Ε. (πληρώτρια τράπεζα), βάσει των στοιχείων που θα παράσχει στην ως άνω πληρώτρια τράπεζα η ΕΛ.Κ.Α.Τ. ή/και το Χρηματιστήριο, κατά τα ειδικότερα οριζόμενα στην χρηματιστηριακή νομοθεσία και τους κανονισμούς του Χρηματιστηρίου.
Η Γενική Συνέλευση εξουσιοδότησε το Διοικητικό Συμβούλιο να ρυθμίσει κάθε σχετικό θέμα για την υλοποίηση της παραπάνω απόφασης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Αλλαγές στη γραμμή 2 του Μετρό από την Κυριακή 8/2
- Εθιστικός σχεδιασμός, παραβιάζει τον νόμο για τις ψηφιακές Υπηρεσίες λέει η Κομισιόν για το TikTok
- ΕΛΣΤΑΤ: Ισχυρή αύξηση 2,4% στο έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου τον Δεκέμβριο – Στα 33,5 δισ. ευρώ για ολόκληρο το 2025
- Eurostat: Αναιμική αύξηση 0,3% στην παραγωγή υπηρεσιών της ευρωζώνης τον Νοέμβριο – Στο +3,5% η Ελλάδα
- Εθνική Τράπεζα: Αντλησε 500 εκατ. ευρώ με ομόλογο ΑΤ1 και επιτόκιο 5,8%
- Stellantis: Ανακοίνωσε ότι αναμένει ζημιά 22 δισ. ευρώ λόγω αναδιάρθρωσης και «βουλιάζει» η μετοχή της
- ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- Έκδοση Πρόσθετων Κεφαλαίων Κατηγορίας 1 (Additional Tier 1) ύψους €500εκατ. με επιτόκιο 5,8% από την Εθνική Τράπεζα
- Αλμα 4% στις γερμανικές εξαγωγές στα 133,3 δισ. ευρώ τον Δεκέμβριο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








