Βρίσκονται επί της Λ. Συγγρού 74 και επί των οδών Πειραιώς & Γερανίου 30
Την αγορά δύο κτιρίων που βρίσκονται στην Αθήνα επί της Λ. Συγγρού 74 και επί των οδών Πειραιώς & Γερανίου 30, διευρύνοντας το χαρτοφυλάκιό της ανακοίνωσε η Blend Development.
Τα νέα ακίνητα θα τα ανακαινίσει και θα τα μετατρέψει σε ξενοδοχεία.
Όπως σημειώνει η εταιρεία, «τα νεοαποκτηθέντα ακίνητα θα ανακαινιστούν εκτενώς, θα πιστοποιηθούν κατά LEED και θα λειτουργήσουν ως ξενοδοχεία, από operators εγνωσμένου κύρους.
Οι συγκεκριμένες εξαγορές σηματοδοτούν ένα σημαντικό ορόσημο στις προσπάθειες της Blend να επεκτείνει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιο φιλοξενίας της εταιρείας».

Λεωφόρος Συγγρού 74
Το ακίνητο επί της Λεωφόρου Συγγρού 74, πρόκειται να μετατραπεί σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, 2.300m2, με 50 δωμάτια και δύο χώρους εστίασης. Η διατηρητέα όψη θα αποκατασταθεί στην πρότερη κατάστασή της. Με ιδανική θέση δίπλα στο σταθμό του μετρό Φιξ, και εγγύτητά με το Μουσείο της Ακρόπολης και την ευρύτερη περιοχή του Κουκακίου αποτελεί μοναδικό location για την εξυπηρέτηση διεθνών και Ελλήνων επισκεπτών της πρωτεύουσας.


Κτίριο επί των οδών Πειραιώς & Γερανίου 30
Επιπρόσθετα, η εταιρεία διαμορφώνει ένα κτίριο 5.000m2, στην οδό Σταδίου 54, σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων και δυναμικότητας 130 δωματίων.
Οι κατασκευαστικές εργασίες είναι σε εξέλιξη και το ξενοδοχείο θα λειτουργήσει το 2025.
Ο κ. Πάρις Καλλιτσάντσης, Διευθύνων Σύμβουλος της Blend Development σχολίασε: «Συνεπείς με την στρατηγική μας, προχωρούμε στη διεύρυνση του portfolio μας. Είμαστε ευτυχεί που με την απόκτηση δύο εξαιρετικών ακινήτων σε περιοχές με μεγάλη δυναμική και προοπτική, επαναβεβαιώνουμε τη δέσμευσή μας για βιώσιμη ανάπτυξη και διαρκή συμβολή στην προσπάθεια αναβάθμισης του κέντρου της Αθήνας».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- iPhone Duo: Το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone της Apple ξεκινά από 1.999 δολάρια
- iPhone 18 Pro και Pro Max: Καλύτερη κάμερα και αυτονομία, αλλά 100 δολάρια ακριβότερα
- Apple: Νέα εποχή, νέα iPhone, το πρώτο foldable και ανανεωμένα Watch και AirPods
- Σάλος για τα μετρητά του Τραμπ: 45.000 δολάρια σε τρεις στενούς συνεργάτες
- Ο πρώτος Έλληνας αστροναύτης στο Διάστημα το 2027 – Ο Μητσοτάκης παρουσίασε τον Αδριανό Γολέμη στο Παρίσι
- Το πετρέλαιο έβαλε φωτιά στις ευρωπαϊκές αγορές
- Η αγορά «αδειάζει» τον Μπέσεντ: Τριπλασιάζει τις επαναγορές χρέους στα 6 δισ. δολάρια, αλλά οι αποδόσεις ανεβαίνουν
- Φυσικό αέριο: Πάνω από τα 80 ευρώ το TTF – Στα υψηλότερα επίπεδα από το 2023
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








