Και της παλαιάς Εθνικής Θεσσαλονίκης – Έδεσσας
Έληξε στις 17.00 η σημερινή κινητοποίηση των αγροτών στο τελωνείο των Ευζώνων, στα σύνορα της Ελλάδας με τη Βόρεια Μακεδονία, επισήμαναν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ μέλη της συντονιστικής επιτροπής.
Υπενθυμίζεται ότι από τις 12 το μεσημέρι αγρότες και κτηνοτρόφοι του δήμου Παιονίας και της ευρύτερης περιοχής των Ευζώνων προχώρησαν σε πλήρη αποκλεισμό, διακόπτοντας την κυκλοφορία τόσο προς την Ελλάδα όσο και προς τη Βόρεια Μακεδονία.
Εξάλλου, στις 3.30 το μεσημέρι έληξε ο αποκλεισμός στον οποίο είχαν προχωρήσει αγρότες στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης Έδεσσας, στο ύψος της Χαλκηδόνας.
Αγρότες της ευρύτερης περιοχής της Χαλκηδόνας απόκλεισαν το σημείο από τη 1 το μεσημέρι και σύμφωνα με μέλη της συντονιστικής επιτροπής, το μπλόκο ενισχύεται συνεχώς και δεν αποκλείεται οι κινητοποιήσεις να συνεχιστούν και τα επόμενα 24ωρα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ευρώπη εν καμίνω: Ο καύσωνας εκτινάσσει τις τιμές ρεύματος στα υψηλότερα επίπεδα από την ενεργειακή κρίση
- Βρετανία: Πράσινο φως σε συλλογική αγωγή 3 δισ. λιρών κατά της Apple για το iCloud
- SUNRISEMEZZ PLC - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Αποφάσεις Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της 22.06.2026
- PERFORMANCE TECHNOLOGIES Α.Ε. - Γνωστοποίηση αγοράς ιδίων μετοχών της 22.6.2026
- ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΒΕΕΑ - ΔΡΟΜΕΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
- Τραμπ για Στενά του Ορμούζ: «Πέρασαν 19 εκατ. βαρέλια πετρελαίου, τιμές καταρρέουν»
- Μελόνι σε εκλογικό αιφνιδιασμό: Σενάριο κάλπης τον Απρίλιο στην Ιταλία
- Μουντιάλ με σούπερ αναμετρήσεις και τα βλέμματα σε Ρονάλντο και Κέιν
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








