Περίπου το 59% των μελών του συνδικάτου ψήφισε υπέρ της συμφωνίας
Υπέρ της αποδοχής μιας νέας σύμβασης εργασίας και του τερματισμού της απεργίας που είχε παραλύσει την παραγωγή επιβατικών αεροσκαφών για περισσότερες από επτά εβδομάδες ψήφισαν οι εργαζόμενοι της Boeing, απομακρύνοντας ένα σημαντικό εμπόδιο για την αμερικανική αεροπορική εταιρεία να αποκαταστήσει τη λειτουργία και τα οικονομικά της.
Ειδικότερα, περίπου το 59% των μελών του συνδικάτου ψήφισε υπέρ της συμφωνίας.
Η συγκεκριμένη συμφωνία περιλαμβάνει αύξηση μισθών κατά 38% σε βάθος τετραετίας και αυξημένες συνταξιοδοτικές εισφορές, σύμφωνα με την περιφέρεια της Διεθνούς Ένωσης Μηχανικών και Αεροδιαστημικών Εργατών που εκπροσωπεί τους περίπου 33.000 απεργούς εργαζόμενους.
«Αυτή ήταν μια καθοριστική στιγμή απόψε», δήλωσε ο πρόεδρος της περιφέρειας 751 του IAM, Jon Holden. «Πρόκειται για μια νίκη. Σταθήκαμε δυνατοί, σταθήκαμε όρθιοι, κερδίσαμε». Είπε ότι είχαν δοθεί περισσότερες από 26.000 ψήφοι, προσθέτοντας ότι «θέλω απλώς να επιστρέψουν τα μέλη μας στο εργοστάσιο».
Οι ωρομίσθιοι εργαζόμενοι μπορούν να αρχίσουν να επιστρέφουν στα εργοστάσια στην Ουάσιγκτον, το Όρεγκον και την Καλιφόρνια ήδη από την Τετάρτη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Mercedes – Benz: Πτώση κερδών με την Κίνα και τους δασμούς να πιέζουν τα αποτελέσματα
- Πρόστιμο 8 δισ. δολαρίων στην φαρμακευτική Purdue Pharma για χρήση οπιοειδών
- Με επτά θέματα στην ατζέντα συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο υπό τον Πρωθυπουργό (16:00)
- Το Ευρωκοινοβούλιο μπλοκάρει αρχική εισήγηση Τσιόδρα για «χαλάρωση» σε επικίνδυνες ουσίες στα καλλυντικά
- Σε τροχιά ψηφιακής επικαιροποίησης μπαίνουν οι ραδιοφωνικοί σταθμοί της χώρας
- Ψηφιακό φίλτρο σε όλες τις ενισχύσεις βάζει το νέο Εθνικό Μητρώο Παροχών
- Τα fast food βάζουν στο μενού τους «premium» ροφήματα
- Βαρύτατες κατηγορίες κατά του πρώην διευθυντή του FBI για απειλές κατά του Τραμπ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








