Περίπου το 59% των μελών του συνδικάτου ψήφισε υπέρ της συμφωνίας
Υπέρ της αποδοχής μιας νέας σύμβασης εργασίας και του τερματισμού της απεργίας που είχε παραλύσει την παραγωγή επιβατικών αεροσκαφών για περισσότερες από επτά εβδομάδες ψήφισαν οι εργαζόμενοι της Boeing, απομακρύνοντας ένα σημαντικό εμπόδιο για την αμερικανική αεροπορική εταιρεία να αποκαταστήσει τη λειτουργία και τα οικονομικά της.
Ειδικότερα, περίπου το 59% των μελών του συνδικάτου ψήφισε υπέρ της συμφωνίας.
Η συγκεκριμένη συμφωνία περιλαμβάνει αύξηση μισθών κατά 38% σε βάθος τετραετίας και αυξημένες συνταξιοδοτικές εισφορές, σύμφωνα με την περιφέρεια της Διεθνούς Ένωσης Μηχανικών και Αεροδιαστημικών Εργατών που εκπροσωπεί τους περίπου 33.000 απεργούς εργαζόμενους.
«Αυτή ήταν μια καθοριστική στιγμή απόψε», δήλωσε ο πρόεδρος της περιφέρειας 751 του IAM, Jon Holden. «Πρόκειται για μια νίκη. Σταθήκαμε δυνατοί, σταθήκαμε όρθιοι, κερδίσαμε». Είπε ότι είχαν δοθεί περισσότερες από 26.000 ψήφοι, προσθέτοντας ότι «θέλω απλώς να επιστρέψουν τα μέλη μας στο εργοστάσιο».
Οι ωρομίσθιοι εργαζόμενοι μπορούν να αρχίσουν να επιστρέφουν στα εργοστάσια στην Ουάσιγκτον, το Όρεγκον και την Καλιφόρνια ήδη από την Τετάρτη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Basketgate: Τέταρτη προφυλάκιση o Κορομηλάς για το σκάνδαλο στο μπάσκετ. Με «βραχιολάκι» Τσαρούχα, Πηλοΐδης
- Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: Δυναμικό comeback με ράλι στις μετοχές και άλμα για τον Stoxx 600
- Πιερρακάκης με Καραμανλή στη ΣΕΚΕ: «Πετύχαμε πιο ήπιες αυξήσεις στη φορολογία των καπνικών προϊόντων από το 2036»
- Απόβαση των ισχυρών hedge funds στην Αθήνα: Μετά τις Rokos και Millennium, στο «παιχνίδι» και η Capula
- Microsoft: Πρόγραμμα εθελούσιας αποχώρησης για περίπου 60.000 επιλέξιμους εργαζομένους
- CENERGY HOLDINGS S.A. - Ενημέρωση για την πορεία υλοποίησης του προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών
- ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤOΧΩΝ - Ανακοίνωση ρυθμιζόμενης πληροφορίας του Ν. 3556/2007 (Γνωστοποίηση συναλλαγών)
- Μπεκίρης: Στην έξοδο από το Μαξίμου μετά τον σάλο για το πτυχίο και τον «εθελοντικό» διορισμό του
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








