Προσφορές για το οδικό έργο Μπράλος – ‘Αμφισσα, προϋπολογισμού 285 εκατ. ευρώ, κατέθεσαν σήμερα η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Άκτωρ, Άβαξ, Ιντρακάτ, Μυτιληναίος και η ελληνοιταλική κοινοπραξία των εταιρειών CMC SpA – ΙΝΤΕΡΚΑΤ – ΤΕΚΑΛ.
_x000D_
Πρόκειται για ένα από τα τέσσερα δημόσια οδικά έργα, για τα οποία το Υπουργείο Υποδομών έχει προκηρύξει σχετικούς διαγωνισμούς, και ένα ένα από τα πρώτα έργα που θα χρηματοδοτηθούν από το νέο ΕΣΠΑ της περιόδου 2021-2027.
_x000D_
Μετά την αποσφράγιση των προσφορών, αναμένεται ο απαραίτητος τεχνικός και νομικός έλεγχος των προτάσεων, και εφόσον δεν υπάρξουν ενστάσεις από τους υποψήφιους «μνηστήρες» του έργου, θα αναδειχθεί ο τελικός πλειοδότης. Σύμφωνα με πληροφορίες, που μένει να επιβεβαιωθούν, η μεγαλύτερη έκπτωση δόθηκε από την προσφορά της ελληνοιταλικής κοινοπραξίας.
_x000D_
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Theon: Στα 443,5 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 25,9% τα έσοδα το 2025 και αύξηση παραγγελιών 182%
- Ευρωπαϊκές αγορές: Επέστρεψαν στα κέρδη – Βουτιά 10,44% από Dassault
- Πέθανε η ιστορικός Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ σε ηλικία 99 ετών
- Ναυτιλία: Η γερμανική Hapag – Lloyd εξαγοράζει την ισραηλινή Zim με 4,2 δισ. δολάρια
- BALLY'S INTRALOT Α.Ε. - Αγορά ιδίων μετοχών
- Γαλλία: Εισαγγελική έρευνα σε Nestlé και Danone για το ακατάλληλο βρεφικό γάλα
- Δείκτης RCI: Υψηλότεροι μισθοί στην Ελλάδα το β΄εξάμηνο 2025 – Mεγαλύτερη εξουθένωση εργαζομένων
- Ελβετία: Οριακή ανάπτυξη 0,2% στο δ΄ τρίμηνο του 2025
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








