Η εταιρεία IDEAL HOLDINGS A.E. σε συνέχεια της από 13.10.2022 ανακοινώσεώς της ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, ότι στις 04.11.2022 ολοκληρώθηκε η διαδικασία άσκησης του δικαιώματος εξαγοράς από την Εταιρεία των μετοχών της εταιρείας «BYTE COMPUTER ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» από τους μετόχους αυτής, κατόπιν της εγκριτικής υπ’ αριθ. 17/967/11.10.2022 απόφασης του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.
_x000D_
_x000D_
Μέσω της διαδικασίας αυτής η Εταιρεία απέκτησε 422.758 κοινές ονομαστικές, μετά ψήφου μετοχές της εταιρείας ΒΥΤΕ, με αντάλλαγμα ίσο με το Προσφερόμενο Αντάλλαγμα της Προαιρετικής Δημόσιας Πρότασης ή, κατ’ επιλογή του αποδέκτη, ίση με το Αντάλλαγμα σε Μετρητά, όπως οι έννοιες αυτές εξειδικεύονται στο από 04.08.2022 Πληροφοριακό Δελτίο της Εταιρείας.
_x000D_
_x000D_
Κατόπιν τούτου, η εταιρεία IDEAL HOLDINGS A.E. κατέχει σήμερα συνολικά το 100% των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας «BYTE COMPUTER ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πάνω από 61.000 εισιτήρια στην τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων
- Τσίπρας: Η ανασύνθεση της προοδευτικής παράταξης δεν είναι μία εύκολη υπόθεση
- Πάνω από 20 δισ. δολάρια χρηματοδότησης αναμένεται να αντλήσει η Anthropic
- Ποινή έως και ισόβια και αφαίρεση Ιθαγένειας για το σμήναρχο που συνελήφθη για κατασκοπεία
- Διορία 48 ωρών από το υπουργείο Παιδείας στο ΑΠΘ για εξηγήσεις για τα σοβαρά επεισόδια
- Νεφέλη Τίτα: Η Ελληνίδα σημαιοφόρος στην Τελετή Εναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων
- Λάθος σε ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων με οικονομικές επιπτώσεις 44 δισ. δολαρίων
- Επενδυτικό πακέτο 2 δισ. δολάρια από τη Σαουδική Αραβία για τη Συρία
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








