Τα ακαθάριστα έσοδα διαμορφώθηκαν σε 14,23 δισ. ευρώ από 11,09 δισ. ευρώ
Τα κέρδη και τα ακαθάριστα έσοδά της αυξήθηκαν σε ετήσια βάση στο σύνολο του 2023, όπως ανακοίνωση η CaixaBank την Παρασκευή.
Τα κέρδη που αναλογούν στον όμιλο για το 12μηνο που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2023 ήταν 4,82 δισ. ευρώ, έναντι 3,13 δισ. ευρώ.
Τα κέρδη ανά μετοχή αυξήθηκαν σε 0,64 ευρώ από 0,40 ευρώ.
Τα ακαθάριστα έσοδα διαμορφώθηκαν σε 14,23 δισ. ευρώ από 11,09 δισ. ευρώ.
Οι αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση της Visible Alpha ανέμεναν καθαρά κέρδη 4,68 δισ. ευρώ ή 0,65 ευρώ ανά μετοχή, ενώ τα έσοδα εκτιμήθηκαν στα 14,28 δισ. ευρώ.
Εν τω μεταξύ, το διοικητικό συμβούλιο σχεδιάζει να προτείνει μέρισμα σε μετρητά 0,3919 ευρώ μικτά ανά μετοχή, πληρωτέο τον Απρίλιο.
Πριν από ένα χρόνο κατέβαλε 0,2306 ευρώ ανά μετοχή.
Για το 2024, η CaixaBank πρότεινε ένα σχέδιο μερίσματος για διανομή μετρητών μεταξύ 50% και 60% των ενοποιημένων καθαρών κερδών, συμπεριλαμβανομένου ενός ενδιάμεσου μερίσματος που θα καταβληθεί τον Νοέμβριο του 2024 και ενός τελικού μερίσματος που θα καταβληθεί τον Απρίλιο του 2025, με την επιφύλαξη της έγκρισης των μετόχων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Εθνική: Αναγκαίες υποδομές 35 δισ. ευρώ στα ελληνικά νησιά για να παραμείνουν στην ελίτ του παγκόσμιου τουρισμού
- Vodafone: 9ος Διαγωνισμός Generation Next για την ενίσχυση της ψηφιακής ευημερίας
- Theon: Συμφωνία με ευρωπαϊκό κράτος – μέλος του ΝΑΤΟ για συστήματα νυχτερινής όρασης
- Θεοδωρικάκος: Μόλις το 10% των ανελκυστήρων έχει καταγραφεί
- ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 2,4% στις αφίξεις και 2,9% στις διανυκτερεύσεις σε καταλύματα τον Αύγουστο 2025
- Intracom Defence: Καινοτόμες τεχνολογίες άμυνας στην AUSA 2025
- ΕΛΣΤΑΤ: Στα 2,91 δισ. το πλεόνασμα του 2024, με χρέος 364,9 δισ. ευρώ ή 154,2% του ΑΕΠ
- Γαλλία: Ο Νικολά Σαρκοζί κατέθεσε αίτημα αποφυλάκισης
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις