Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Δρυμιώτη, καθήκοντα Managing Director αναλαμβάνει ο Ιωάννης Κιτιξής
Η Cardlink, μέλος της Worldline, ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Δρυμιώτης, Managing Director της εταιρείας, αποχωρεί από τον οργανισμό, έπειτα από μία επιτυχημένη πορεία 13 ετών. Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Δρυμιώτη, καθήκοντα Managing Director αναλαμβάνει ο Ιωάννης Κιτιξής.
Η ομάδα της εταιρείας εκφράζει τις ευχαριστίες της για την επιτυχημένη ηγεσία, το όραμα και την αφοσίωσή του, στοιχεία που διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο στην πορεία της Cardlink προς την κορυφή του κλάδου των ηλεκτρονικών πληρωμών στη χώρα και του εύχεται κάθε επιτυχία στα επόμενά του βήματα.
Ο CEO της Cardlink, Αντίγονος Παπαδόπουλος, θα συνεχίσει να οδηγεί την εταιρεία με επιτυχία στην ανάπτυξη, με στόχο την παροχή καινοτόμων λύσεων για τη στήριξη του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων και την ενίσχυση της καινοτομίας στον τομέα των πληρωμών στην Ελλάδα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Κάγια Κάλας: Από Σεπτέμβριο το νέο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας
- ΗΠΑ: Άλλες 407 κατηγορίες προϊόντων στη λίστα δασμών χάλυβα και αλουμινίου
- Black Hills και NorthWestern Energy δημιουργούν επιχείρηση ηλεκτρικής ενέργειας αξίας 15,4 δισ. δολαρίων
- ΕΧΑΕ: Στο 1,17% το έμμεσο ποσοστό της Morgan Stanley
- Φινλανδία: Νεκρός 30χρονος βουλευτής μέσα στο κοινοβούλιο
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με κέρδη, απώλειες οι αμυντικές μετοχές
- Στη Μόσχα πρότεινε ο Πούτιν να συναντήσει τον Ζελένσκι
- Μπέσεντ: Η κυβέρνηση Τραμπ επιθυμεί να αποκτήσει μερίδιο στην Intel
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις