Η σύμβαση αφορά την προμήθεια προϊόντων Cisco περιλαμβάνοντας εξοπλισμό, άδειες χρήσης και συναφείς υπηρεσίες συντήρησης
Στην υπογραφή σύμβασης – πλαισίου διάρκειας τριών (3) ετών, μετά από σχετικό διαγωνισμό, προχώρησε CBS IT Systems Cyprus με την Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου – CYTA. Η σύμβαση αφορά την προμήθεια προϊόντων Cisco περιλαμβάνοντας εξοπλισμό, άδειες χρήσης και συναφείς υπηρεσίες συντήρησης, τα οποία θα αξιοποιηθούν από τη CΥΤΑ για την παροχή Διαχειριζόμενων Υπηρεσιών (Managed Services) προς τους πελάτες της – τόσο σε υφιστάμενες όσο και σε νέες υλοποιήσεις.
Με την ευκαιρία της υπογραφής της συμφωνίας αυτής ο Πρόεδρος του ομίλου Cosmos κος Δημήτρης Δάφνης δήλωσε «..Η στρατηγική συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών της κυπριακής αγοράς τεχνολογίας ενισχύει τη δυνατότητα παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, αξιοποιώντας συνεργασίες με πιστοποιημένους προμηθευτές και τεχνολογικούς εταίρους υψηλού επιπέδου όπως η Cisco. Μέσω αυτής της συνεργασίας, προωθείται ο ψηφιακός μετασχηματισμός, η ανάπτυξη σύγχρονων ψηφιακών υποδομών και η προσφορά ευέλικτων και ασφαλών λύσεων που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων και των τελικών χρηστών.»
Από πλευράς της CBS IT Systems Cyprus LTD, ο Country Manager Κύπρου Κος Νικόλας Κολοκασίδης δήλωσε τα εξής : «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για την τιμητική, για εμάς, επιτυχή έκβαση του διαγωνισμού και την υπογραφή της σύμβασης με έναν κορυφαίο Οργανισμό Τεχνολογίας, την CYTA. Ο όμιλος Cosmos, ως Cisco Gold Partner, διαθέτει υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας και αφοσίωση στην ποιότητα υπηρεσιών και τεχνικής υποστήριξης και είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι ο όμιλος μας θα ανταποκριθεί με επιτυχία και σε αυτό το έργο, όπως και σε όλα τα ιδιαίτερα απαιτητικά έργα που αναλαμβάνει, όπως άλλωστε έχει αποδείξει με την επιτυχή παρουσία του στην Κύπρο από το 1996.»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Eυρωμπάσκετ 2025: Το πρόγραμμα μεταδόσεων της ΕΡΤ από 27 Αυγούστου έως 14 Σεπτεμβρίου
- Χάθηκε μια ζωή: Το ασθενοφόρο στην Αίγινα δεν ήρθε ποτέ
- Υπό έλεγχο η φωτιά στην Κάντζα Αττικής
- Ευρωπαϊκές αγορές: Με απώλειες από την πολιτική κρίση στη Γαλλία – Ισχυρή πτώση ο CAC 40
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τετάρτη (27/8) στη λεωφόρο Ποσειδώνος
- Bloomberg: Αρόδο έχουν αφήσει τα ΗΑΕ δεξαμενόπλοιο του Προκοπίου που μεταφέρει αργό από το Σουδάν
- Χωρίς τον Chrome η Google δεν θα είναι ίδια
- Βόρεια Χίος: Ποια μέτρα αποφασίστηκαν για την αποκατάσταση από τις φωτιές
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις