Ο κ. Βαλσαμής, θα παραμείνει ως Σύμβουλος Διοίκησης μέχρι το τέλος Μαΐου 2025
Μετά από τρεισήμισι χρόνια επιτυχημένης πορείας, ο Βαλσαμής Κωνσταντίνος αποχωρεί από την Γενική Διεύθυνση της Celestino, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ο κος Βαλσαμής, μετασχημάτισε την Celestino σε έναν οργανισμό με εξωστρέφεια, δομές και διαδικασίες. Συνέβαλε καθοριστικά στην ανάπτυξη της απόδοσης σε όλες τις επιχειρησιακές ροές και εξορθολόγησε την χρηματοοικονομική θέση της εταιρείας ενώ παράλληλα ανέπτυξε το φυσικό αποτύπωμα με την ίδρυση νέων καταστημάτων.
Ο κος Βαλσαμής, θα παραμείνει ως Σύμβουλος Διοίκησης μέχρι το τέλος Μαΐου 2025 διασφαλίζοντας την ομαλή μεταβίβαση των αρμοδιοτήτων.
Η Celestino τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του και του εύχεται κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών: «Το τέλος των 3 ευρώ δεν σταματά τη λαίλαπα των ασιατικών πλατφορμών»
- Aktor: Σε ιδιώτες επενδυτές το 53,6% των ομολογιών – Στο 4,70% η τελική απόδοση
- Ευρωπαϊκές αγορές: Με κέρδη και το βλέμμα σε ΕΚΤ και BoE
- Jumbo: Έναρξη διαδικασιών απορρόφησης της θυγατρικής «HERALD GREECE 2»
- Ideal: Στις 12 Ιανουαρίου η ΓΣ για επιστροφή κεφαλαίου 0,15 ευρώ ανά μετοχή
- Δήμας: «Το τμήμα Κίσσαμος – Χανιά εντάσσεται στη σύμβαση παραχώρησης του ΒΟΑΚ»
- Κώστας Γεράρδος (ΣΕΛΠΕ): «Στην Ευρώπη χτίζεται ένα παράλληλο εμπόριο χωρίς κανόνες»
- Υπερταμείο: Ξεκινάει ο διεθνής διαγωνισμός για την παραχώρηση της μαρίνας Καλαμαριάς
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








