Ο κ. Βαλσαμής, θα παραμείνει ως Σύμβουλος Διοίκησης μέχρι το τέλος Μαΐου 2025
Μετά από τρεισήμισι χρόνια επιτυχημένης πορείας, ο Βαλσαμής Κωνσταντίνος αποχωρεί από την Γενική Διεύθυνση της Celestino, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ο κος Βαλσαμής, μετασχημάτισε την Celestino σε έναν οργανισμό με εξωστρέφεια, δομές και διαδικασίες. Συνέβαλε καθοριστικά στην ανάπτυξη της απόδοσης σε όλες τις επιχειρησιακές ροές και εξορθολόγησε την χρηματοοικονομική θέση της εταιρείας ενώ παράλληλα ανέπτυξε το φυσικό αποτύπωμα με την ίδρυση νέων καταστημάτων.
Ο κος Βαλσαμής, θα παραμείνει ως Σύμβουλος Διοίκησης μέχρι το τέλος Μαΐου 2025 διασφαλίζοντας την ομαλή μεταβίβαση των αρμοδιοτήτων.
Η Celestino τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του και του εύχεται κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μαρία Ρίτα Γκάλι (ΔΕΣΦΑ): Οι υποδομές φυσικού αερίου διασφαλίζουν ότι έχουμε αξιόπιστη ενέργεια
- Το smartphone της εταιρείας Τραμπ πιθανότατα θα κατασκευαστεί στην Κίνα
- ΠΑΣΟΚ προς Εισαγγελία του Αρ. Πάγου: Μετά το βαρύ πρόστιμο της Κομισιόν θα ασχοληθεί με τον ΟΠΕΚΕΠΕ;
- Επ. Ανταγωνισμού: Ενέκρινε την εξαγορά της Sun Force One από Aktor Ανανεώσιμες – Green Line
- Κάπρι: Τσουχτερά πρόστιμα για τους “κράχτες” των καταστημάτων
- Μασούτης: Εγκαίνια στο νέο κατάστημα στην Ηγουμενίτσα
- ΕΚΠΟΙΖΩ: Ψευδοοικολογική ταυτότητα στις αεροπορικές εταιρίες παρά τις βελτιώσεις
- Πανελλήνιες: Ανοιξε η πλατφόρμα για ενημέρωση των αποτελεσμάτων μέσω sms
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις